TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tech-karriär på SEB: Data Engineer, Big Data

Som Data Engineer på SEB bidrar du till vår datadrivna resa och arbetar med komplexa data och storskaliga Big Data-lösningar!

Att arbeta som Data Engineer och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll inom Information Platform kommer du att arbeta i ett internationellt team och vara länken mellan IT och affärsorganisationen på SEB. Du arbetar med stora datamängder och säkerställer att viktiga data finns tillgänglig i vår Data Lake för alla utvecklingsteam på SEB. Här har du en central roll i ett affärskritiskt område och utvecklar nya tekniker för att optimera vår bearbetning av data.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Ny teknik
Ny teknik
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Hos Information Platform står data och nytänkande i fokus. I vår Data Lake samlas data från hela banken och vår uppgift är att göra den tillgänglig för SEB:s affärsorganisation och olika applikationer. Hos oss kommer du arbeta med den senaste tekniken för att bygga storskaliga system inom lagring och processning av data. Vi använder allt från Hadoop och andra Apache-applikationer till integrering med molnlösningar där automation, kryptering och säkerhet står i fokus. Java, Scala och Python är några av programmeringsspråken vi använder.

Du kommer att arbeta i en internationell miljö med flera agila DevOps-team i Stockholm och Vilnius som består av experter inom olika Big Data-teknologier.


Din framtida chef, Mattias Kumlin, beskriver arbetet på Information Platform så här:

"Här befinner du dig i centrum för SEB:s datadrivna resa där du bidrar med innovativa lösningar på komplexa tekniska problem. Vårt arbete inom Big Data är strategiskt viktigt för hela banken och ger oss bättre förståelse för våra kunder."

DINA KVALIFIKATIONER

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:

Vi söker dig som vill utmana det traditionella och brinner för att hitta nya, kreativa lösningar. Du är genuint intresserad av ny teknologi och vill testa nytt för att utvecklas. Du trivs i en roll med stort ansvar, både för din egen utveckling och teamets resultat. Du har en god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av dina egna kunskaper och erfarenheter.

Varmt välkommen till SEB!

Alla lediga jobb