TNG
Tech-karriär på SEB: Datadriven utvecklare

Tech-karriär på SEB: Datadriven utvecklare

Som Datadriven utvecklare är du en nyckelspelare i vår datadrivna resa och att modernisera våra processer på SEB!

Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-24
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Mikaela Ströberg
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Mikaela Ströberg

070-7615972

Som Datadriven utvecklare är du en nyckelspelare i vår datadrivna resa och att modernisera våra processer på SEB!

Att arbeta som Datadriven utvecklare och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på Pension och Försäkring arbetar du tvärfunktionellt mellan IT och affärsorganisationen i en drivande och förändringsledande roll – med uppgiften att förbättra och effektivisera sättet vi använder oss av vår data. Vi är i starten på vår förändringsresa, där du kommer att ha goda förutsättningar att påverka och göra skillnad.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEB:s anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Som datadriven utvecklare arbetar du med att hantera data både i stordatormiljö och med moderna gränssnitt. Här kommer du in i en helt ny roll i ett seniort team med god kompetens inom både försäkring och utveckling. Du kommer att utveckla och ta nya initiativ för att hantera, modernisera och tillgängliggöra data. Ditt arbete bidrar till effektivare processer och högre kvalitet för dina kollegor på SEB Pension och Försäkring, men också för våra kunder.

Detta gör du genom att bland annat bidra till att skapa nya riktlinjer, tekniker och strukturer för hur vi använder och tar tillvara på vår data. Du utvecklar runt befintliga tjänster med API:er och skapar lösningar för att se till att data kan nås och användas av alla system. För dig som är intresserad av att arbeta både datadrivet och affärsnära erbjuder vi dig ett stort ansvar inom ett område med stor tillväxt!

 

Din framtida chef, Annika Thernsjö, beskriver arbetet hos Pension och Försäkring så här:

"Om du drivs av att arbeta förändrings- och framåtlutat och lockas av en roll där du har utrymme att utveckla och utmana förbättringsprocesser kopplat till data – välkommen till oss! Här kommer du till ett entusiastiskt team där du bidrar till ett mycket viktigt område för hela verksamheten."

DINA KVALIFIKATIONER

DINA KVALIFIKATIONER

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:

  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller har en kortare yrkeserfarenhet
  • är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift

Som person motiveras du av att bygga relationer med människor. Du handlar på eget initiativ och tar ansvar för dina handlingar och beslut. Vidare introducerar du innovativa idéer och tillvägagångssätt, samt har förmågan att på ett effektivt och inspirerande sätt anpassa kommunikationen till mottagaren.

Varmt välkommen till SEB!

SEB

SEB

Sök Tech-programmet på SEB via TNG! På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer. Läs mer på www.sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om Tech-programmets upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2021 här: https://www.tng.se/seb-it-tech-program/

SEB
Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-24
Mikaela Ströberg
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Mikaela Ströberg

070-7615972

Räkna ut avståndet till jobbet

Stjärntorget 4, Solna