TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tech-karriär på SEB: Systemutvecklare, .Net

Var med och skapa den vassaste kundupplevelsen inom kapitalförvaltning som Fullstack-utvecklare inom .NET på SEB!

Här är chansen som du inte vill missa! Att jobba som Fullstack-utvecklare med inriktning .NET och delta i SEBs Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på avdelningen Savings and Investments kommer du uppleva en start up-kultur men med alla de fördelar som finns med att ha ett tryggt företag som SEB i ryggen. Du kommer att få programmera i hela stacken och lära dig mer om kapitalförvaltning och finansiella instrument. Tillsammans med dina skickliga kollegor kommer du få jobba med ett helt nytt projekt som kommer att revolutionera upplevelsen för många av bankens kunder!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEBs Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT- och Tech-karriär att utvecklas inom SEB. Idag är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Ny Teknik
Ny Teknik
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Just nu bygger vi ny digital kundupplevelse, ett customer interface, inom området för kapitalförvaltning. Här utvecklar vi i hela IT-stacken med tekniker som bland annat .NET, Angular, HTML och CSS. Rollen är utåtriktad då vi jobbar i nära dialog med verksamheten. Här kommer du att få jobba tvärfunktionellt och ha kontakt med bland annat UX-designers, affärsspecialister och produktägare.

Du kommer att tillhöra ett innovativt team som vågar prova nytt för att optimera SEBs tjänster. Teamet har en öppen och lättsam kultur med ett stöttande och tillåtande ledarskap.

 

Din framtida chef, Per Bodin, beskriver arbetet på Savings and Investments så här:

"Vi är ett roligt gäng som motiveras av innovation och förändring. Här får du utveckla ett nytt customer interface med målet att skapa en ännu bättre dialog med våra kunder. Du kommer bl.a. lära dig bankens IT-system, och får en chans att bli expert på teknikerna .NET Core, Angular och CSS. Här får du jobba utåtriktat med många kontaktytor!"

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:

Vi söker dig som vill sätta din prägel på SEB genom initiativtagande och ansvar. Du motiveras av att vara en värdefull tillgång, genom att se till att saker blir gjorda. I ditt arbete brinner du för att komma med nya insikter och innovativa idéer. Att arbeta tillsammans med andra människor är naturligt för dig och i grupparbeten kännetecknas du av din förmåga att stötta dina kollegor genom att dela med dig av din kunskap.

Varmt välkommen till SEB!

Alla lediga jobb