TNG
Tech-karriär på SEB: IT-tekniker, Infrastruktur

Tech-karriär på SEB: IT-tekniker, Infrastruktur

På SEB får du som IT-tekniker bryta ny mark inom infrastrukturområdet och röra dig i hela IT-stacken för att transformera banken!

Uppdragsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-02
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Erika Ekestam
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Erika Ekestam

0702444717

På SEB får du som IT-tekniker bryta ny mark inom infrastrukturområdet och röra dig i hela IT-stacken för att transformera banken!

Att jobba som IT-tekniker och delta i SEBs Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt. Vi vill ha med dig på SEBs digitaliseringsresa och tillsammans säkerställer vi en bank med service i världsklass!

Gillar du ny teknik? Det gör vi också! I din roll på Hosting & Integration får du lära dig bankens IT-system. Tillsammans med dina kollegor kommer du ansvara för drift och utveckling av IT-lösningar till bankens viktiga system. Vi jobbar med att leverera säkra, användbara och effektiva IT-lösningar. Vi gör det med hjälp av teknik i framkant, samt nya satsningar på områden som automation, molnbaserade lösningar, containerteknik, machine learning och AI.

Ditt bidrag blir viktigt, står driften still står banken still!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEBs Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT- och Tech-karriär att utvecklas inom SEB. Idag är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEBs affär och organisation.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEBs anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Du kommer primärt att jobba med drift, utveckling och förvaltning av våra tekniska miljöer. I arbetet ingår att ta fram tjänster och tekniska lösningar efter användarnas behov där mycket fokus ligger på säkerhet. Hosting & Integration omfattar bland annat serverteknik, operativsystem, active directory, databaser och integrationer. Vi jobbar agilt för att lösa våra gemensamma utmaningar. Alla svar finns inte idag, utan en del av jobbet är att våga bryta ny mark.

Teamet är socialt och har en välkomnande atmosfär. Alla är nyfikna på att utvecklas och samarbetar för att lösa problem tillsammans.

 

Din framtida chef, Anneli Cohen, beskriver arbetet på Hosting & Integration så här:

"Hos oss uppmuntras du att vara nyfiken, lära nytt och utmana! Du får möjlighet att bryta ny mark och förändra gamla metoder inom server, operativsystem och databaser. Här ska du jobba om du vill vara där teknik möter finans, två områden som går hand i hand med utveckling och innovation."

VI VILL HA DIG!

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:

  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik 
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller kanske har viss yrkeserfarenhet
  • är flytande i engelska, i tal och skrift

Vi tror att du bäst kommer till din rätt om du gillar teknik och har ett stort intresse för att lära dig nya saker. Du vågar utmana traditionella metoder och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra. Då du kommer att ha många olika kontaktytor, är du mån om att skapa goda och långvariga relationer. Du trivs i en föränderlig miljö och vill ta ansvar och initiativ för att hitta nya vägar framåt.

Varmt välkommen till SEB!

SEB

SEB

Som arbetsgivare är vi övertygade om att mångfald och inkludering är avgörande för att lyckas och med rätt attityd är du välkommen till vårt team. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på www.sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om Tech-programmets upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2020 här: https://www.tng.se/seb-tech-program

SEB
Uppdragsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-02
Erika Ekestam
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Erika Ekestam

0702444717

Räkna ut avståndet till jobbet

Stjärntorget 4, Solna