TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tech-karriär på SEB: IT-tekniker, Infrastruktur

På SEB får du som IT-tekniker bryta ny mark inom infrastrukturområdet och röra dig i hela IT-stacken för att transformera banken!

Att jobba som IT-tekniker och delta i SEBs Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt. Vi vill ha med dig på SEBs digitaliseringsresa och tillsammans säkerställer vi en bank med service i världsklass!

Gillar du ny teknik? Det gör vi också! I din roll på Hosting & Integration får du lära dig bankens IT-system. Tillsammans med dina kollegor kommer du ansvara för drift och utveckling av IT-lösningar till bankens viktiga system. Vi jobbar med att leverera säkra, användbara och effektiva IT-lösningar. Vi gör det med hjälp av teknik i framkant, samt nya satsningar på områden som automation, molnbaserade lösningar, containerteknik, machine learning och AI.

Ditt bidrag blir viktigt, står driften still står banken still!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEBs Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT- och Tech-karriär att utvecklas inom SEB. Idag är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Ny Teknik
Ny Teknik
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Du kommer primärt att jobba med drift, utveckling och förvaltning av våra tekniska miljöer. I arbetet ingår att ta fram tjänster och tekniska lösningar efter användarnas behov där mycket fokus ligger på säkerhet. Hosting & Integration omfattar bland annat serverteknik, operativsystem, active directory, databaser och integrationer. Vi jobbar agilt för att lösa våra gemensamma utmaningar. Alla svar finns inte idag, utan en del av jobbet är att våga bryta ny mark.

Teamet är socialt och har en välkomnande atmosfär. Alla är nyfikna på att utvecklas och samarbetar för att lösa problem tillsammans.

 

Din framtida chef, Anneli Cohen, beskriver arbetet på Hosting & Integration så här:

"Hos oss uppmuntras du att vara nyfiken, lära nytt och utmana! Du får möjlighet att bryta ny mark och förändra gamla metoder inom server, operativsystem och databaser. Här ska du jobba om du vill vara där teknik möter finans, två områden som går hand i hand med utveckling och innovation."

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:

Vi tror att du bäst kommer till din rätt om du gillar teknik och har ett stort intresse för att lära dig nya saker. Du vågar utmana traditionella metoder och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra. Då du kommer att ha många olika kontaktytor, är du mån om att skapa goda och långvariga relationer. Du trivs i en föränderlig miljö och vill ta ansvar och initiativ för att hitta nya vägar framåt.

Varmt välkommen till SEB!

Alla lediga jobb