TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tech-karriär på SEB: Java-utvecklare, FX-Trading

Vill du bygga framtidens lösningar för FX-Trading? Välkommen som Java-utvecklare till SEB!

Att arbeta som Java-utvecklare och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på E-market Sales & Trading utvecklar du framtidens FX-lösningar och -applikationer som används av SEB:s valutahandlare och kunder. Du är delaktig i att utveckla och underhålla våra system och algoritmer som agerar på mikrosekundsnivå. Du arbetar i en mycket affärsnära utvecklingsroll där du har flera interna kontaktytor som spänner över stora delar av SEB:s verksamhet.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Ny teknik
Ny teknik
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Här kommer du arbeta med utveckling av affärskritiska system och applikationer kopplat till SEB:s valutahandel. Vi arbetar i en agil anda och inom teamet ansvarar vi för hela utvecklingskedjan, från idé till leverans i nära samarbete med FX-affären.

Arbetet inom teamet spänner från backend till frontend och vi har stor kompetens inom Java, C++, Angular, .NET och API:er. Vi är måna om att nå gemensamma mål och tillsammans bidra till teamets framgångar och kunna vara med och bidra till SEB:s framtida framgångar inom High Frequency Trading.

 

Din framtida chef, Sona Celik, beskriver arbetet på E-market Sales & Trading så här:

"Här kommer du in i ett riktigt spännande och högprioriterat område. Tillsammans bidrar vi till SEB:s utveckling och lönsamhet genom att bygga framtidens FX-lösningar!"

DINA KVALIFIKATIONER

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:

Som person tar du eget ansvar för dina beslut och tillvägagångssätt, och du agerar på eget initiativ. Du har en medvetenhet om dina styrkor och begränsningar och söker kontinuerligt efter nya lärdomar. Du som brinner för teknik och utveckling kommer trivas hos oss!

Varmt välkommen till SEB!

Alla lediga jobb