TNG
Tech-karriär på SEB: .NET-utvecklare, Örebro

Tech-karriär på SEB: .NET-utvecklare, Örebro

Vill du jobba i en framåtlutad organisation som testar ny teknik? Välkommen som Agil .NET-utvecklare till SEB i Örebro!

Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-24
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Erika Ekestam
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Erika Ekestam

0702444717

Vill du jobba i en framåtlutad organisation som testar ny teknik? Välkommen som Agil .NET-utvecklare till SEB i Örebro!

Att arbeta som .NET-utvecklare och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på Trading Örebro utvecklar du komplexa och affärskritiska system som stödjer tradingverksamheten inom SEB. Här jobbar du med den senaste tekniken samtidigt som du lär dig mer om trading-området och finansiella instrument. Vi ser fram emot att välkomna dig till ett positivt team med hög kompetens och stark samarbetsvilja för att nå gemensamma mål!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEB:s anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Vi på Trading Örebro ansvarar för system som möjliggör finansiell handel av bland annat aktielån och Hedgefonder, vilket är ett av SEB:s viktigaste områden. Systemen är egenutvecklade och designade främst för internt bruk på SEB. Vi jobbar nära affärsverksamheten i Stockholm och du får snabb återkoppling på dina lösningar och en god insyn ur ett användarperspektiv.

Vår tekniska miljö består av bland annat .NET och Angular. Vi strävar efter en mikrotjänst-arkitektur så du kommer även att arbeta med mikrostjänster och REST API:er. Vidare arbetar vi med testdriven utveckling, kontinuerlig integration och kontinuerlig leverans, samt använder oss av Docker som Containerteknologi.
Inom teamen finns en hög teknisk kompetens och därmed stora möjligheter för dig att utvecklas i din roll. Vi tror på samarbete och här finns ett stöttande och tillåtande ledarskap.

 

Din framtida chef, Katarina Skagerlund, beskriver arbetet på Trading Örebro så här:

"Du blir en del av ett tvärfunktionellt och agilt team med seniora kollegor som gärna hjälper varandra. Vi värdesätter innovation och vågar prova nytt för att hitta nya vägar framåt. Tillsammans utvecklar vi morgondagens tjänster inom Trading-området!"

DINA KVALIFIKATIONER

DINA KVALIFIKATIONER

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:

  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller har en kortare yrkeserfarenhet
  • är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift

Som person är du ansvarstagande, nyfiken och vill lära dig av dina kollegor. Du är medveten om dina styrkor och begränsningar, samt söker kontinuerligt efter nya lärdomar. Vidare trivs du i en miljö som genomsyras av gemenskap och samarbete, där du tillsammans med dina kollegor arbetar mot gemensamma mål.

Varmt välkommen till SEB!

SEB

SEB

Sök Tech-programmet på SEB via TNG! På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer. Läs mer på www.sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om Tech-programmets upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2021 här: https://www.tng.se/seb-it-tech-program/

SEB
Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-24
Erika Ekestam
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Erika Ekestam

0702444717

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 8, Örebro