TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tech-karriär på SEB: Nyfiken Javautvecklare

Vill du bryta ny mark i ett spännande område med ny teknik? Hos SEB får du designa och utveckla morgondagens behörighetstjänster!

Att jobba som Javautvecklare och delta i SEBs Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll i teamet Behörigheter kommer du utforska oprövad mark på SEB och få en viktig roll inom ett prioriterat område. Du kommer att stödja verksamheten med nya och effektiva lösningar för att utveckla de centrala behörighetstjänsterna. Vill du jobba i ett team där nyfikenhet och kreativitet värdesätts? Då är detta något för dig!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEBs Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT- och Tech-karriär att utvecklas inom SEB. Idag är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Ny Teknik
Ny Teknik
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Du och dina kollegor kommer, i nära dialog med verksamheten, jobba med att utveckla behörighetslösningar. Här får du vara innovativ och jobba med design och testdriven utveckling.

Vi är just nu inne i en spännande fas där fokus ligger på att bygga upp en ny digital lösning för att skapa en ännu bättre upplevelse för våra kunder. Du kommer att jobba med tekniker som Java, OpenShift och Linux.

Välkommen till ett team som jobbar i en öppen och prestigelös miljö. Vi vågar testa nytt och har kul tillsammans!

 

Din framtida chef, Beata Kriström, beskriver arbetet på Behörigheter så här:

"Vi välkomnar dig till ett team där du får möjlighet att lära dig moderna och hållbara IT-lösningar inom Behörigheter. Du kommer lära dig hela verksamheten och få en central roll i SEBs digitaliseringsresa. Vi är ett härligt gäng som arbetar agilt, lär av varandra och har roligt på jobbet."

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:

Vi söker dig som vill jobba i en miljö där traditionella metoder utmanas och innovativa lösningar uppmuntras. Du som har ett stort intresse för ny teknik och nya arbetssätt kommer att trivas här. Vi värdesätter egna initiativ och eget ansvar. Du kommer att arbeta i nära dialog med kollegor inom och utanför teamet så vi tror att du trivs med att arbeta tillsammans med andra och kan inspirera kollegor i arbetet mot gemensamma mål.

Varmt välkommen till SEB!

Alla lediga jobb