TNG
Tech-karriär på SEB: Utvecklare, BI (Java/.Net)

Tech-karriär på SEB: Utvecklare, BI (Java/.Net)

Vill du lära dig mer om Business Intelligence? Som utvecklare på SEB kommer du vara med och accelerera Trading-området framåt!

Uppdragsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-02
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Erika Ekestam
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Erika Ekestam

0702444717

Vill du lära dig mer om Business Intelligence? Som utvecklare på SEB kommer du vara med och accelerera Trading-området framåt!

Att jobba som Systemutvecklare inom Trading BI och delta i SEBs Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på Trading BI är data och analys nyckeln till framgång. Området ger dig självklart möjlighet att arbeta med stora mängder data, men också utrymme att utforska nya tekniker och koncept. Du får tillsammans med affären leverera insikter av stort värde för SEB. Är du intresserad av IT, analys och vill lära dig finansiella instrument? Då är det här rätt roll för dig!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEBs Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT- och Tech-karriär att utvecklas inom SEB. Idag är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEBs affär och organisation.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEBs anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Teamet använder sig av programmeringsspråk såsom Java och .NET och vi arbetar dagligen med dataanalys, databearbetning (ETL) samt presentation av data (Tableau).

Som utvecklare på Trading BI kommer du att bidra till en kontinuerlig leverans av olika regelverksrapporter och BI-lösningar inom Trading. Vi jobbar agilt och tvärfunktionellt för att tillsammans med affären ta fram underlag inför olika strategiska beslut, med mål att effektivisera och förbättra SEBs verksamhet.

Du blir en del av ett dynamiskt team med högt i tak och som delar kunskaper och erfarenheter genom till exempel par-programmering. Kulturen är prestigelös med ett ledarskap som fokuserar på att stötta och ge stor frihet och eget ansvar till teamet.

 

Din framtida chef, Elina Jönsson, beskriver arbetet på Trading BI så här:

"Som en del av BI-teamet kommer du bli en del av ett av SEBs kanske allra viktigaste områden framöver! På Trading BI ges du möjlighet att lära dig finansiella instrument och skapa värde för affären och SEB."

VI VILL HA DIG!

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:

  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller kanske har viss yrkeserfarenhet
  • är flytande i engelska, i tal och skrift

Vi söker dig som har förmåga att analysera problem och hitta nya lösningar. Du gillar att ta egna initiativ och ansvar i ditt arbete. Då du kommer att jobba tvärfunktionellt på SEB, tar du dig an grupparbeten med stor entusiasm och du brinner för att skapa en god gemenskap i gruppen.

Varmt välkommen till SEB!

SEB

SEB

Som arbetsgivare är vi övertygade om att mångfald och inkludering är avgörande för att lyckas och med rätt attityd är du välkommen till vårt team. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på www.sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om Tech-programmets upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2020 här: https://www.tng.se/seb-tech-program

SEB
Uppdragsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-02
Erika Ekestam
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Erika Ekestam

0702444717

Räkna ut avståndet till jobbet

Stjärntorget 4, Solna