TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tech-karriär på SEB: Utvecklare inom Data/CRM

Var med och skapa en hög kundnöjdhet för SEB som utvecklare inom Data/CRM!

Att arbeta som utvecklare inom Data/CRM och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll inom området Advisory & CRM får du möjligheten att arbeta med stora mängder data inom CRM-området, men också utrymme att utforska nya tekniker och koncept. Du kommer tillsammans med kollegor från affärsorganisationen leverera insikter av stort värde för SEB. Med hjälp av vår data kan vi arbeta för en hög kundnöjdhet – ditt arbete kommer att göra skillnad för alla våra kunder!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Ny teknik
Ny teknik
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Vårt team ansvarar för CRM-data för alla SEB:s kundsegment, från privatkunder till företagskunder. CRM-data innehåller viktig kundinformation insamlad från olika kanaler som ger oss uppgifter och insikter om våra kunder. Du kommer att arbeta med stora datamängder och modellera och överföra data till SEB:s Data Lake. Här kommer du arbeta med .NET Core, API:er, SQL och integrationer mot vår Data Lake.

Vårt gemensamma arbete med data ger oss värdefulla kundinsikter och med hjälp av dessa kan vi förbättra våra tjänster. Just nu ligger fokus på modernisering och vi vill gärna ha din hjälp! Du kommer att ta egna initiativ och utforska nya vägar framåt med målet att säkerställa en hög kundnöjdhet.

 

Din framtida chef, Anna Lindfelt, beskriver arbetet på Advisory & CRM så här:

"Välkommen till ett team som arbetar i en öppen och prestigelös miljö. Hos oss har du en nyckelroll i SEB:s datadrivna resa. Du kommer skapa värde för alla SEB:s kundsegment samtidigt som du utvecklas professionellt."

DINA KVALIFIKATIONER

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:

Som person är du nyfiken och intresserad att lära dig nya saker. Du är motiverad och bidrar gärna med egna idéer och initiativ. Du kommer att arbeta i nära dialog med kollegor inom och utanför teamet så här kommer du med god samarbetsförmåga att trivas.

Varmt välkommen till SEB!

Alla lediga jobb