TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tech Lead till FCM Travel Solutions i Stockholm

Är du utvecklare som brinner för ny teknik, samtidigt som du vill växa som ledare? På FCM Travel i Stockholm får du göra båda!

Som Tech Lead hos oss kommer du verka i resebranschen, i ett internationellt och prisbelönat företag som riktar sig mot företag. Här kommer du få en kombinerad och en avgörande roll att driva utvecklingen framåt, samtidigt som du kommer att stötta teamet.

Här kommer du få stora möjligheter att forma din roll och påverka både arbetssätt och teknikval för att ta plattformen till nästa nivå!

VI ERBJUDER DIG

Här välkomnas du till ett globalt företag som jobbar efter ledorden "People are key to success". Du kommer vara en del av en flexibel och modern arbetsplats som värderar dig som medarbetare väldigt högt och där de ser din utveckling som en förutsättning för företagets framgång. Här erbjuds du stora möjligheter att växa; både inom tekniken och som ledare.

Som Tech Lead kommer du erhålla en nyckelroll, där du kommer stötta ett seniort och självgående team, samtidigt som du kommer jobba med modern teknik som Typescript och Angular. Här kommer du främst verka inom Norden men också ha kollegor runt om hela världen.

6 v semester
6 v semester
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Livspussel
Livspussel

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Tech Lead väntar en mångfacetterad vardag. Här kommer du bland annat:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Utvecklingsteamet är idag uppdelat på två team. Utöver utvecklarna ingår även Produktägare och UX/UI-designer. Kontoret är beläget i moderna lokaler i Solna Strand i Stockholm.

MER OM DIG

Vi söker dig som brinner för utveckling och som gärna vill växa som Tech Lead. Du får gärna ha erfarenhet inom ledarskap sedan tidigare, men framförallt vill du utvecklas inom området. Som person är du prestigelös och ser det som en självklarhet att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter med resten av teamet. Du brinner också för det agila arbetssättet och förespråkar ständig automatisering och effektivisering.

Ur ett tekniskt perspektiv ser vi gärna att du har erfarenhet från fullstackutveckling med fokus inom Java, Javascript och Angular. Här kommer du också att jobba med Typescript, Test Automation (TDD, Unit Tests), Continuous Integration, Continuous Delivery, Amazon AWS och Microservices Architecture vilket gör att det är meriterande om du har några av ovan erfarenheter.

FCM Travel Solutions är ett internationellt företag vilket gör att det är ett krav att vara flytande i engelska. Svenska är inte ett krav, men meriterande.

 

Alla lediga jobb