TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tech-Lead till framtidens universitet

Nu söker vi en Tech Lead som vill arbeta på ett framgångsrikt universitet och vara med och påverka deras utvecklingsresa!

Vill du vara med och påverka vår förändringsresa och bidra i vårt mål om att bli Sveriges mest digitaliserade universitet? Vill du ta ansvar och påverka vår riktning av arkitektur/design, teknikval och lösningar? Bra, då kan detta vara rollen för dig! Som Tech Lead har du huvudansvar för vår integrationsplattform och påverkar universitetets utvecklingsarbete. Vår integrationsplattform integrerar med många av våra verksamhetskritiska system som används av tusentals studenter och hundratals anställda. Vi har en modern plattform där vår miljö huvudsakligen är uppbyggd i Java med ServiceMix som ramverk och vi använder Restlet-framework för att bygga API:er.

Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du arbeta på en arbetsplats som är en av de ledande arbetsplatserna inom AI. Örebro universitetet är en av de 400 högst rankade universiteten i världen. Vi erbjuder utbildning och forskning inom massvis med områden såsom mat, musik, idrott, natur och AI. Du får kontinuerligt utvecklas i ditt arbete och vi är måna om att ge utrymme för kompetensutveckling. Det finns även goda möjligheter till internationellt samarbete med andra IT-avdelningar från andra universitet runt om i världen. Här får du möjlighet att påverka både tekniken och din arbetssituation då det är högt i tak och en kultur som präglas av frihet under ansvar. 

Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Tech Lead / Lead Developer kommer du in i en ny roll för att ta ansvar för integrationsplattformen och vara drivande i dess utveckling och förvaltning genom att säkerställa tekniska val, utveckling och leverans. Du ingår i arkitektrådet och påverkar hela utvecklingsprocessen och vårt strategiska arbete. Du för en tät dialog med verksamheten gällande integrationer och samlar in krav. Vidare leder du vårt interna utvecklingsteam. De primära teknikerna vi jobbar med är Java, REST, JUnit, SOAP, JSON, XML och MVC. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På IT-avdelningen finns idag 40 medarbetare. Vårt interna utvecklingsteam består av 6 talangfulla och självgående systemutvecklare. Vi arbetar agilt enligt Scrum och har en positiv stämning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av systemutveckling i komplexa miljöer. Du är bekväm i att fatta beslut och har viljan att driva den tekniska utvecklingen framåt. Då du kommer att jobba med många kontaktytor och leda ett team söker vi dig som är relationsinriktad och mån om ett gott samarbete. Vidare har du en god analytisk förmåga där du kan se samband och behov i verksamheten och har ett stort intresse för verktyg, arkitektur och design. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb