TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Technical Sales Manager inom konstruktion

Pronomic söker en affärsorienterad ingenjör / tekniker inom maskinkonstruktion till Sollentuna

Har du intresse för konstruktion och ergonomi? Pronomic fortsätter sin tillväxt och söker ytterligare en Technical Sales Manager (teknisk säljare) som är intresserad av att, tillsammans med våra Partner, ta fram kundanpassade lyfthjälpmedel.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta lösningsorienterat med Partners över stora delar av världen och Sverige. Kunderna finns i huvudsak inom tillverkning, men även i andra industrier. Vi erbjuder dig att till en bred och spännande kundkrets och tillsammans med våra Partner, ta fram kundanpassade lyfthjälpmedel. Initialt och som en del i introduktionen av vår verksamhet, kommer du att arbeta med konstruktion av dessa.  

6 v semester
6 v semester
Betald mobil
Betald mobil
Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du arbetar och hanterar olika Partners förfrågningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta med kommersiella, tekniska och juridiska frågeställningar som är direkt kopplade till lösningarna. Tjänsten innebär ett nära samarbete med Pronomics övriga tekniker och organisation. Arbetet är förlagt under dagtid och tjänsten innebär ca 3 resor per år. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har teknisk- eller ingenjörsexamen inom maskinteknik och / eller maskinkonstruktion. Vi ser gärna att du har ca 5 års erfarenhet av maskinkonstruktion och kunskaper inom CAD (3D och Inventor).

Du älskar kundanpassade lösningar. Du är idérik, affärsmässig, pragmatisk och van vid att jobba nära Partner och säljare. Då tjänsten innebär många externa och interna kontakter krävs en god förmåga att kommunicera med olika personer på både svenska och engelska. 

Vi ser även att du är noggrann i ditt dagliga arbete och trivs både att arbeta enskilt och i grupp. Du som söker är en positiv och ansvarsfull person.

Alla lediga jobb