TNG
Tekniker Fleet management till Göteborgs Spårvägar

Tekniker Fleet management till Göteborgs Spårvägar

Här får du som tekniker arbeta med analys och statistik i en spännande roll inom Fleet management på Göteborgs Spårvägar!

Arbetsgivare Göteborgs Spårvägar
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-31
6 v semester 6 v semester
Massage Massage
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Betald kollektiv&shytrafik Betald kollektiv­trafik
Martin Andersson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Här får du som tekniker arbeta med analys och statistik i en spännande roll inom Fleet management på Göteborgs Spårvägar!

Götebors Spårvägar söker en Tekniker Fleet management där du får följa upp statistik och bidra till bästa möjliga kvalitetsutveckling av fordonsflottan. Här får du bidra med din förmåga att analysera och utveckla underhållet till att vara så kostnadseffektivt som möjligt. Du ansvarar också för förvaltningen av våra spårvagnar.

Gillar du att arbeta med dokumentation, rutiner, kvalitetskontroller och utredningar? Då är detta tjänsten för dig! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd hos oss på Göteborgs Spårvägar är du en del av ett kommunalt bolag med fokus på "Resenären" och "Resan". Vi är en stor del av Göteborg och hos oss trivs och utvecklas människor med vitt skilda kompetenser, i olika åldrar och från olika bakgrunder.

Vi erbjuder också:

  • En öppen kultur där medarbetarna ska ha en god livskvalitet både i arbetslivet och i privatlivet
  • Kollegor med hög teknisk kompetens och en arbetsplats med en stark företagskultur
  • En flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar nytänkande
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Skapa dokumentation och rutiner kopplat till fordon och underhåll
  • Ta fram och följa upp statistik och utfall kopplat till nyckeltal eller andra parametrar av betydelse för trafiksäkerhet, tillgänglighet, tillförlitlighet eller ekonomi i fordonens drift och underhåll
  • Tillsammans med Fleet manager och övriga berörda parter inom organisationen verka för ett effektivare underhåll med bibehållen eller ökad kvalitet
  • Driva och deltaga i projekt för utveckling av fordon och dess underhållsprogram
  • Kontinuerligt arbeta för att förbättra processer, rutiner och arbetssätt för att säkra vagnstillgången samt att göra underhållet så kostnadseffektivt som möjligt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tekniker Fleet management arbetar genom god dialog tillsammans med övriga inom avdelningen samt mot Underhåll. På avdelning Underhåll och Logistik inom AO Spårvagn är vi cirka 250 medarbetare, uppdelade i ett flertal olika enheter. Alla med sina enskilda uppdrag mot det gemensamma målet att vagnarna ska rulla rena och säkra samt att utveckla vår verksamhets effektivitet och tekniska nivå. Du kommer att arbeta ute på samtliga depåer Slottsskogen, Majorna och Rantorget.

Som medarbetare på Göteborgs Spårvägar omfattas du självklart av kollektivavtal som är tecknat av Kommunala Företagens Samorganisation (KFS). Tjänsten ska tillsättas snarast och förväntas starta enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har god förmåga att kunna navigera i dokumenthanteringssystem för att kunna tillgodogöra dig nödvändig och relevant information. Vi ser att du har relevant teknisk yrkesutbildning eller idag jobbar som tekniker och har goda kunskaper i Officepaketet, övrig datorkunskap är meriterande. Du bör ha kunskaper om upprättande av rutiner och processer samt kunskaper inom RAM och LCC och därtill kopplad statistik.

För att lyckas i den här rollen är du resultatorienterad och målmedveten, har en god analytisk förmåga då du har ett stort ansvarsområde. Du har en god kommunikativ förmåga då rollen innebär dialog med många olika medarbetare. Du är välorganiserad och strukturerad då en del av tjänsten innebär administration och du har en god kunskap inom administrativa system.

Göteborgs Spårvägar

Göteborgs Spårvägar

Göteborgs spårvägar säkerställer Västra Götalands största enskilda transport av resenärer med drygt 130 miljoner resenärer under ett kalenderår. Med nytt fordon på väg in under 2019 och en ny underhålls- och uppställningsdepå på Ringön ligger förändring och framtiden för oss. Det är en spännande utveckling att vänta i kombination med ett stort och viktigt samhällsuppdrag som gör det särskilt intressant att arbeta här. Då vi är en del av staden finns dessutom gott om förmåner att tillgå som 30 dagars semester, massage på jobbet, subventionerade periodkort för kollektivtrafik i regionen samt goda karriärmöjligheter.

Arbetsgivare Göteborgs Spårvägar
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-31
Martin Andersson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Rantorget 4, Göteborg