TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tekniker Fleet management till Göteborgs Spårvägar

Här får du som tekniker arbeta med analys och statistik i en spännande roll inom Fleet management på Göteborgs Spårvägar!

Götebors Spårvägar söker en Tekniker Fleet management där du får följa upp statistik och bidra till bästa möjliga kvalitetsutveckling av fordonsflottan. Här får du bidra med din förmåga att analysera och utveckla underhållet till att vara så kostnadseffektivt som möjligt. Du ansvarar också för förvaltningen av våra spårvagnar.

Gillar du att arbeta med dokumentation, rutiner, kvalitetskontroller och utredningar? Då är detta tjänsten för dig! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd hos oss på Göteborgs Spårvägar är du en del av ett kommunalt bolag med fokus på "Resenären" och "Resan". Vi är en stor del av Göteborg och hos oss trivs och utvecklas människor med vitt skilda kompetenser, i olika åldrar och från olika bakgrunder.

Vi erbjuder också:

6 v semester
6 v semester
Massage
Massage
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Betald kollektiv&shytrafik
Betald kollektiv­trafik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tekniker Fleet management arbetar genom god dialog tillsammans med övriga inom avdelningen samt mot Underhåll. På avdelning Underhåll och Logistik inom AO Spårvagn är vi cirka 250 medarbetare, uppdelade i ett flertal olika enheter. Alla med sina enskilda uppdrag mot det gemensamma målet att vagnarna ska rulla rena och säkra samt att utveckla vår verksamhets effektivitet och tekniska nivå. Du kommer att arbeta ute på samtliga depåer Slottsskogen, Majorna och Rantorget.

Som medarbetare på Göteborgs Spårvägar omfattas du självklart av kollektivavtal som är tecknat av Kommunala Företagens Samorganisation (KFS). Tjänsten ska tillsättas snarast och förväntas starta enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Du har god förmåga att kunna navigera i dokumenthanteringssystem för att kunna tillgodogöra dig nödvändig och relevant information. Vi ser att du har relevant teknisk yrkesutbildning eller idag jobbar som tekniker och har goda kunskaper i Officepaketet, övrig datorkunskap är meriterande. Du bör ha kunskaper om upprättande av rutiner och processer samt kunskaper inom RAM och LCC och därtill kopplad statistik.

För att lyckas i den här rollen är du resultatorienterad och målmedveten, har en god analytisk förmåga då du har ett stort ansvarsområde. Du har en god kommunikativ förmåga då rollen innebär dialog med många olika medarbetare. Du är välorganiserad och strukturerad då en del av tjänsten innebär administration och du har en god kunskap inom administrativa system.

Alla lediga jobb