TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tekniker inom IT till Atea i Göteborg

Har du ett brett tekniskt intresse och är nyfiken på IT-branschen? Atea i Göteborg söker nya stjärnor för 2019!

Atea i Göteborg söker dig vill som vill bidra med ett tekniskt intresse och dagligen har ett stort kundfokus. I rollen som IT-tekniker kan du satsa långsiktigt i en spännande bransch. Här erbjuds en bred IT-teknisk roll, där du varje dag tar emot enheter som senare ska skickas vidare till beställande kunder. Här får du en bra möjlighet för dig som vill vara med och starta upp en ny avdelning.

Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. De finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En stor möjlighet att få arbeta och växa i din professionella roll inom IT, samtidigt som du får chansen att arbeta på ett spännande företag i konstant utveckling. Ateas kultur präglas av deras värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt.

Ditt team verkar för att ständigt utveckla och förbättra leveransen och eftersom Atea levererar kvalificerade produktnära tjänster får du som tekniker möjlighet att arbeta med spännande produkter.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag som förväntas starta i januari 2019 och pågå i minst 6 månader, för rätt person finns goda möjligheter för en överrekrytering och anställning på Atea.

Du får bekväma arbetstider som är måndag till fredag 8:00-17:00. Ateas kontor ligger i Mölndal där du har kollektivtrafiken precis utanför dörren och för dig som tar bilen finns goda parkeringsmöjligheter.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har studerat någon IT på gymnasienivå eller motsvarande. Du brinner för service och drivs av att hjälpa andra och tycker det är roligt att lösa deras tekniska problem. Du har en teknisk grundläggande kompetens alternativt är en självlärd datatekniker med ett stort intresse för mjuk och hårdvara. Har du tidigare arbetat med logistik och orderhantering så är det meriterande. 

Du är bra på att samarbeta men får också saker gjorda på egen hand. Ett krav för denna tjänst är B-körkort och goda kunskaper i svenska samt engelska.

Alla lediga jobb