TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tekniskt kunnig teamledare / montör

Teknisk teamledare för ett längre bemanningsuppdrag i Arboga.

Vill du arbeta i en platt organisation som präglas av teamanda och en positiv stämning? För dig som är händig och har ett intresse för finmekanik och teknik/ el har vi nu en spännande roll att ta del av. Det är en nyckelroll i ett företag i tillväxtfasen med stora möjligheter till anställning hos vår kund. Då det är ett ungt företag med stora ambitioner finns det utmärkta möjligheter till att påverka och bredda din roll.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får en spännande roll på ett ungt och dynamiskt företag med världsledande produkter. Som konsult har du möjlighet att bredda din kompetens och snabbt få mycket erfarenhet och lära dig av dina kollegor.

Vidare har du möjlighet att utveckla ditt kontaktnät och därmed skapa fler karriärmöjligheter samtidigt arbetar du tryggt med kollektivavtal och får ta del av förmåner som försäkringar och friskvårdsbidrag. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att leda ett mindre team med engagerade och positiva kollegor. Som teamledare får du en nyckelroll med breda arbetsuppgifter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Samarbete med underleverantörer i både Sverige och i utlandet. Du kommer till en platt organisation med goda utvecklingsmöjligheter. Där du har chansen att forma din roll och bidra till företagets fortsatta utveckling med dina unika kompetenser. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som teamledare. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. För att trivas i rollen så gillar du att bygga saker och har ett intresse för el- och elektronik.

Som person har du en positiv attityd och är noggrann. Vidare så är du innovativ och har lätt för att skapa kontakt med andra människor.

 

Alla lediga jobb