TNG
Fälttekniker / ingenjör till LKAB Wassara

Fälttekniker / ingenjör till LKAB Wassara

LKAB Wassara i Stockholm söker en fälttekniker / ingenjör med stort intresse för produktutveckling inom borrteknik.

Arbetsgivare LKAB Wassara
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-06
Friskvård Friskvård
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Dana Jennerström
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

LKAB Wassara i Stockholm söker en fälttekniker / ingenjör med stort intresse för produktutveckling inom borrteknik.

Söker du en kundnära roll där du dagligen får använda din tekniska kompetens samtidigt som du fördjupar dina kunskaper i, och utvecklas inom utprövnings- och utvecklingsarbete inom borrteknik? Vi på utvecklingsavdelningen på LKAB Wassara i Stockholm söker en tekniker / ingenjör med intresse för produktutveckling, testning och teknisk service. I den här rollen kommer du arbeta med beställare inom vår egen organisation såväl som med beställare från våra kundföretag. På LKAB Wassara är vi stolta över att ha en egen enhet med utvecklare som med sin spetskompetens bidrar till utvecklingen av våra borrsystem Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

"Digitalisering och efterfrågan på effektivisering genererar behov av att utveckla ny teknologi inom borrteknik. Du kan vara en del av denna utveckling!" hälsar rekryterande chef Mikael Forslund

LKAB Wassara erbjuder dig en viktig och utvecklande roll där du både får stort eget ansvar och möjligheten att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor, i ett företag som är i teknikens framkant. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter i en organisation som kännetecknas av korta beslutsvägar och stort fokus på innovation samt utveckling. LKAB Wassara är ett starkt varumärke med produkter i världsklass och vår borrteknik används inom många branscher så som gruvor, grundläggning, dammar och geoenergi.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att vara ansvarig för tekniska tillämpningar och utprövning av system inom borrteknik, så som inmätningsteknik samt optimering av borrning. Det innebär bland annat att du kommer ansvara för;

  • Utvecklingsarbete genom fältprov av borrtekniska system med fokus på mätsystem
  • Insamling, bearbetning och presentation av data från genomförda utprovningar
  • Felsökning och reparation av utrustning med fokus på elektroniska system
  • Teknisk support och utbildning till återförsäljare, kunder och personal.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Utvecklingsavdelningen består idag av totalt 9 personer och det är vi som kommer bli dina kollegor. Mycket av din arbetstid är förlagt ute hos våra kunder där du genomför tester av vår borrteknik. Det innebär att du har nära kontakt med våra kunder både under och efter testning och du bistår dem med efterfrågad information, data och dokumentation. Ditt ansvar sträcker sig hela vägen från idén till färdig produkt och inkluderar support för kundmarknaden.
I rollen ingår tjänsteresor och körkort B är ett krav.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen tror vi att du har eftergymnasial utbildning inom teknik eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper och förståelse för elektronik och erfarenhet av att testa ute i fält är en merit. Kunskaper inom borrteknik är starkt meriterande och det är viktigt att du motiveras av att lära dig mer om detta. Du har erfarenhet av arbete i projektform och har god förmåga att snabbt sätta dig in i komplexa frågor, kan hantera och bearbeta stora mängder data samt föra ett professionellt kundsamtal.
Som person är du pragmatisk med en stark drivkraft att identifiera förbättringsområden och agera på eget initiativ för att hitta generella och kundanpassade lösningar. Du stöder och uppmuntrar dina kollegor vid problemlösning, trivs med teamarbete och har en god kommunikativ förmåga. Dessutom motiveras du av att ständigt fördjupa dina kunskaper inom borrteknik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

 

LKAB Wassara

LKAB Wassara

LKAB Wassara är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och säljer unika vattendrivna borrsystem med hög prestanda. Hjärtat i Wassaras borrsystem är den världspatenterade vattendrivna sänkborrhammaren.
Tekniken har använts i 30 år i olika tillämpningar och inom många branscher; gruvdrift, prospektering, grundläggningsteknik, dammar, jordvärme, marin-, olje- och gaslager. Vår erfarenhet omfattar mer än 30 miljoner borrade meter på olika platser runt om i världen.
LKAB Wassara är en del av LKAB, som är en internationell högteknologisk mineralkoncern, världsledande producent av förädlade järnmalmsprodukter för ståltillverkning och en betydande leverantör av industrimineraler.

Arbetsgivare LKAB Wassara
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-06
Dana Jennerström
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Elektronvägen 4, 141 49 Huddinge