TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk chef till krematorium i Göteborg

Är du ingenjör och vill ansvara, driva och leda en verksamhet? Nu söker vi teknisk driftchef till krematoriet i Göteborg!

Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning inom en tekniskt orienterad verksamhet? Här har du chansen att jobba i en spännande roll som teknisk driftchef i vårt nybyggda krematorium i Kviberg! Du ansvarar och sköter om hela driftsprocessen och tillsammans med ledningsgruppen utvecklar ni verksamheten. I rollen har du också möjlighet att bidra till en hållbar miljö genom att hitta former för en fossilfri verksamhet!

Som teknisk drift chef kommer du arbeta strategiskt och samordnande, nära förvaltningschef och övriga avdelningschefer, i en unik chefsroll där du kombinerar teknik och etik! Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en unik och bred roll, i ett nybyggt modernt krematorium, där du har möjlighet att skapa och implementera rutiner och ett hållbart arbetssätt. Du erbjuds stort ansvar över driften såväl budget och personalen. Du har möjlighet att bidra till utveckling och effektivisering av krematoriet. 

Att tillägga har det nybyggda krematoriet vunnit pris för bästa byggnad 2018. God byggnadskonst samt omgiven av vacker natur! 

Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde vid årsskiftet 2019/2020 och efter överenskommelse. Du har personalansvar som består av 10 medarbetare vara av sju kremeringstekniker, två assistenter och en lokalvårdare. 

I arbetet kommer du att möta och ta hand om sörjande på våra kyrkogårdar. Detta ställer krav på dig att kunna agera som en god medmänniska och god lyssnare. Stor vikt kommer därför att läggas på personlig lämplighet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som kan förstå och analysera komplexa frågor och problem snabbt. Du gör förnuftiga och rationella bedömningar samt får saker och ting att hända på eget initiativ. Du har tidigare satt upp realistiska planer och visioner som du sedan verkställd till fungerande strategier. Vidare är du duktig på utveckla andra genom delegering och coachning samt bygga förtroende hos kollegor och kunder.

Vi ser också att du har:

Alla lediga jobb