TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk dokumentatör till GS1 i Stockholm!

Är du en skicklig skribent med ett stort intresse för teknik? Vi söker en teknisk dokumentatör till GS1 i Stockholm!

Är du en teknikinriktad skribent som brinner för att skapa affärsnytta? Vi söker nu en teknisk dokumentatör till GS1 Sweden - bolaget som jobbar med standarder/identifieringssystem (ex streckkoder) över hela världen. Här kommer du ha en tvärfunktionell och viktig roll för att dagligen hjälpa GS1s 13 000 kunder att ha nytta av standarder genom att skapa konkreta och användarvänliga manualer, specifikation, guider och förteckningar till olika slutanvändare. Låter detta som en passande utmaning för dig? Läs mer här och sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Förutom att du får ta del av fina förmåner som exempelvis centralt kontor, förmånligt friskvårdsbidrag, pensionsförmån, flexibel arbetsplats och 6 veckors semester kommer du på GS1 Sweden vara en del av ett stort, internationellt bolag som dagligen effektiviserar näringslivet i Sverige. Här kommer du få utlopp för din nyfikenhet och ditt intresse för teknik i ett team som alla är hängivna inom området. Eftersom att du i rollen som teknisk dokumentatör också är en nyckelperson i hur GS1 Sweden förmedlar sitt arbete till användare kommer du också få möjlighet att utvecklas inom kommunikation.

Centralt kontor
Centralt kontor
Flextid
Flextid
Tjänstebil
Tjänstebil
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

GS1 Sweden vänder sig mot aktörer inom bland andra dagligvaruhandeln, sjukvård, transport och logistik, som alla använder standarder för att ge produkter, tjänster och platser över hela världen en unik identitet. Standarden hjälper till att samla in data och dela informationen inom och mellan affärssystem. Som teknisk dokumentatör på GS1 Sweden kommer du vara en viktig länk mellan användarna av bolagets standarder. Du kommer bland annat att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som teknisk dokumentatör på GS1 Sweden kommer vara en del av ett ambitiöst och engagerat team med kontor centralt i Stockholm. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid (37,5 h/v), med kortare arbetstid under sommarmånaderna. Din företrädare jobbar kvar i organisationen och kommer finnas på plats som en mentor, där du kommer få en gedigen introduktion och ett stöd för att komma in i din roll på bästa möjliga sätt. 

Läs gärna mer om GS1s standarder här: http://www.gs1.se/sv/vara-standarder/. Här kan du också se exempel på hur dokumentationen ser ut.

VEM ÄR DU?

För denna tjänst tror vi att du:

Som person tror vi att du:

Alla lediga jobb