TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk koordinator till konsultuppdrag

Teknisk koordinator för uppdrag i Örebro

Är du tekniskt intresserad, analytisk och trivs i en roll med kundkontakt och att arbeta med flera parallella arbetsuppgifter samtidigt? Då kan du vara den planerare vi söker för ett konsultuppdrag i Örebro. Vår kund sitter centralt i Örebro.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i en växande bransch där du tillsammans med kompetenta kollegor får arbeta i ett företag som arbetar med teknik i framkant.

Friskvård
Friskvård
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du samverkar effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och ansvarar för resultatet. Som koordinator kommer du driva arbetet framåt och vara den sammanhållande länken i processen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning samt god generell teknisk förståelse. Du trivs i en roll där du får använda såväl dina analytiska som koordinerande färdigheter. Du har ett systematisk arbetssätt och en förmåga att prioritera då du kommer hantera flera projekt parallellt. Du är kommunikativ, har en god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa goda relationer. Vidare så håller du deadlines och säkerställer företagets kvalitetskrav gentemot deras kunder.

Du har god IT-vana samt talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Alla lediga jobb