TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk kundsupport till energiföretag i Göteborg

Har du servicekänsla och intresse för el och energi? Till energiföretag i Göteborg söker vi nu en teknisk supportmedarbetare.

Har du ett teknikintresse och är van att guida andra över telefon? Då är det dig vi söker till vår kund i Göteborg som verkar inom energibranschen. Vi erbjuder dig en roll i ett härligt team där du får bidra med dina erfarenheter av att hjälpa och guida kunder fram till en lösning. För dig som vill lära dig mer om just energi och el så är detta en arbetsplats som värdesätter lärande och du ges möjlighet till vidare utveckling inom kundservice. Urval sker löpande så sök jobbet redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som värnar om hållbarhet och samhällsnyttan. Du får en roll i en arbetsgrupp som ställer upp för varandra och uppmuntrar vidare utveckling. Vidare får du en viktig roll i vår kunds arbete att ge kunden bästa tänkbara service och du kommer jobba på ett centralt beläget kontor här i Göteborg.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är ett konsultuppdrag och sträcker sig ett år framåt i tiden. Efter ett år finns det goda möjligheter till förlängning hos vår kund. Du arbetar i ett inkluderande team som värdesätter samarbete och arbetar mot ett gemensamt mål. Din närmaste chef är enhetschef för kundsupport. Du kommer i början få upplärning hos vår kund på dagtid för att lära dig rutiner och verksamhet. Efter upplärningstiden övergår dagtiden till skift där du jobbar; dag, kväll och natt. Både vardagar och helger.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av service, kanske har du tidigare arbeta med teknisk support eller jobbat inom ett annat serviceyrke? Vidare ser vi att du har ett teknikintresse och gärna har erfarenhet ifrån el och energi, kanske är det något jobbat med innan eller haft som inriktning på gymnasiet?

Du är van att använda telefonen i arbetet och har en god samarbetsförmåga. Som person är du serviceorienterad och van att skifta snabbt mellan arbetsuppgifter. Du behärskar svenska, i tal samt skrift.

Alla lediga jobb