TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk kundtjänst / support inom plåt Ahlsell

Till Ahlsell söker vi teknisk support / kundtjänst med intresse för service och erfarenhet av materialet plåt. Läs mer här!

Vill du jobba i en serviceorienterad och kommunikativ roll med mycket kundkontakt? Söker du en roll där du får kombinera service i världsklass med produktkunskap inom plåt? Vi söker just nu en kollega som kommer att jobba med försäljning av det nya och attraktiva plåtsortimentet som Ahlsell kommer att erbjuda sina kunder från 2021. I denna utvecklande roll har du mycket dialog med kunder kring offerter och olika frågor kring plåtprodukten.

Ahlsell har fina personalförmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar och företagshälsovård som du självklart får ta del av från start.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att jobba på ett drivet och tryggt bolag tillsammans med ett härligt team inom divisionen Klimat där produkten Plåt hör hemma. Du får chansen att bidra på den utvecklingsresa som Ahlsell befinner sig på och där blir du en viktig resurs som hjälper kunder och kollegor. Det är en självständig och omväxlande roll där du samarbetar med många i organisationen. Du kommer att bygga förtroendefulla relationer med kunder, leverantörer och kollegor inom ett område där det finns god möjlighet till utveckling inom Ahlsell.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du ger Ahlsells kunder bästa tänkbara rådgivning och service genom hela deras köpprocess inom plåt vilket innebär:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som innesäljare plåt är du en del av Division Klimat som omfattar Ventilation, Isolering & Plåt och du rapporterar direkt till divisionschefen Jesper. Du kommer att fokusera på just plåt och kommer att vara med redan i starten när Ahlsell kompletterar sitt redan nu mycket breda erbjudande med material och produkter inom plåt. Du jobbar med försäljning av plåt till Ahlsells kunder och du stöttar och hjälper kollegor med försäljningen.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med intresse för teknik och som trivs att jobba med service. Du har tidigare jobbat i roller där du kommit i kontakt med plåt på något sätt så att du har en god kunskapsbas. Har du jobbat som teknisk support eller innesäljare sedan tidigare är det meriterande. Du motiveras av att ge kunder professionellt kundbemötande och drivs av att leverera förstklassig service.

Vill du arbeta för att ge bästa tänkbara service och rådgivning till Ahlsells kunder inom ditt specialområde plåt så är du rätt person. Du har förmågan att skapa och underhålla goda relationer både med kunder och med kollegor och trivs med den typen av arbete. För att lyckas i rollen tror vi också att du har ett intresse för att göra affärer och har ett eget driv till att lyckas med det.

Alla lediga jobb