TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ingenjör / Tekniker till spännande uppdrag

Spännande roll för dig som vill arbeta som tekniker / ingenjör.

Är du ingenjör och trivs i en administrativ roll där du får vara produktteknisk expert inom ditt område? Då kan detta vara rollen för dig. För ett längre konsultuppdrag i Örebro söker vi dig som vill arbeta som teknisk sakkunnig. Vår kund arbetar på ett strukturerat arbetssätt med en hög kvalitet och produktivitet.

Detta uppdrag startar i slutet av augusti och är ett längre konsultuppdrag.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i en växande bransch där du tillsammans med kompetenta kollegor får arbeta i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. 

Som konsult har du möjlighet att bredda din kompetens och snabbt få mycket erfarenhet och lära dig av dina kollegor. Vidare har du möjlighet att utveckla ditt kontaktnät och därmed skapa fler karriärmöjligheter. Utöver detta erbjuds du ett kollektivavtal med attraktiva villkor och förmåner.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen levererar du teknisk expertis och leder proaktivt produktförbättringar till våra kunder samt omvärldsbevakar produktområdet. Du stödjer verksamheten i produkttekniska frågor samt projektleder introduktionen av nya produkter, förändringar och andra projekt.

Du ingår i teknikgruppen som ansvarar för teknisk expertis och utveckling av affärsenhetens produkter. Detta innebär att vi arbetar nära merförsäljningen och erbjuder den bästa tekniska lösningen för kunden och i befintliga åtaganden samtidigt som vi stödjer verksamheten i kvalitets- och leveransfrågor.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant teknisk utbildning och gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om tidigare arbetat i projektform. Du är kommunikativ och har en förmåga att presentera dina idéer på ett pedagogiskt sätt.

Som person tar du ett stort eget ansvar och är resultatinriktad. För att trivas i rollen är du systematisk, analytisk och ansvarstagande. Du levererar resultat med hög kvalitet och har lätt för att samarbeta med andra.

Du talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Alla lediga jobb