TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk projektledare till marinföretag i Göteborg

Är du ingenjör och vill jobba med internationella projekt? Vi söker en teknisk projektledare till marinföretag i Göteborg!

Har du en bakgrund som teknisk projektledare och erfarenhet av marinteknik? Nu söker vi dig som är ingenjör och vill jobba med internationella projekt inom den marina industrin hos vår kund i Göteborg. Här får du som teknisk projektledare leda och ansvara för projektets tekniska aspekter, i alla dess faser och du arbetar nära process- och automations ingenjörer, produktionsplanerare, inköpare och controllers.

Du som har tidigare erfarenhet inom marin, sjöfart eller processindustri har här chans att få vara med på en spännande resa mot en mer hållbar miljö! Start är omgående och du har goda chanser att förlänga ditt uppdrag efter dina första sex månader. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en roll med ansvar för att planering och design efterföljs och implementeras efter rådande regler och förordningar. Du är involverade i projektets alla delar, från order till implementering, och jobbar med projektplanering, systemkonfiguration, projektuppföljning, möten med kunder och myndigheter samt systemimplementering.

Vidare erbjuds du: 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som teknisk projektledare ansvarar du för att samordna alla tekniska åtgärder inom projektet, internt och externa gentemot kunderna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära följande:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas snarast. Du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Uppdraget är på minst sex månader och därefter finns det goda chanser till förlängning. Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.  Vi är även intresserad av dig som vill jobba som underkonsult!

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker har en högskoleutbildning inom teknik, gärna inom maskinteknik. Du har flera års erfarenhet av att bedriva teknikprojekt inom process- eller marinindustrin samt jobbat med att överse design och konstruktion av komplexa projekt. Du trivs i koordinerande roll där du har många kontaktytor och som person har du en bra kommunikativ förmåga. Din framtida roll kommer innebära tjänsteresor, vilket vi tror du uppskattar och ser som en positiv del av arbetet. Företagets koncernspråk är engelska och vi ser att du är trygg med att använda engelska i arbetet, både i tal och skrift.

Som person är du både självgående och gillar att samarbeta med andra. Du är lösningsorienterad, strukturerad och jobbar proaktiv mot att hålla dig inom projektens tidsramar. Du är en trygg beslutsfattare och ser alltid till att driva din process i hamn.

Alla lediga jobb