TNG
Teknisk säljare till Car-O-Liner i Stockholm

Teknisk säljare till Car-O-Liner i Stockholm

Nu söker vi en ny kollega och teknisk säljare till Car-O-Liner i Stockholm!

Arbetsgivare Car-O-Liner
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-01-03
6 v semester 6 v semester
Tjänstebil Tjänstebil
Mobil Mobil
Jobba hemma Jobba hemma
Cilla Lennér
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Nu söker vi en ny kollega och teknisk säljare till Car-O-Liner i Stockholm!

Gillar du fordon och verkstäder? Har du själv erfarenhet som t.ex. plåtslagare eller skadetekniker?
Låter, "försäljning av utrustning, system och mjukvaror för reparationen av krockskadade fordon (personbilar) samt rikt- och mätutrustning för verkstadsinredning" som din grej?
Är du en relationsskapande person?
Har du svarat ja på allt ovanstående?
Fint! Välkommen in med din ansökan till jobbet som teknisk säljare av Car-O-Liners produkter, redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som teknisk säljare på Car-O-Liner har du frihet att själv planera och styra över din arbetsdag och din arbetsplats eftersom du inte är bunden till något kontor. Du kommer naturligtvis få tillgång till tjänstebil alternativt milersättning om det passar dig bättre. Övriga arbetsverktyg som dator, telefon och internetabonnemang ingår naturligtvis också i dina förmåner.

Vi på Car-O-Liner är måna om att du får en bra start hos oss, därför får du förutom en grundläggande utbildning i Car-O-Liners produkter, även följa med kollegor på kundbesök innan det är dags för dig att självständigt axla rollen. Allt för att du ska komma in i rollen och trivas så bra som möjligt! 

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som teknisk säljare kommer du att:

  • upprätthålla och utveckla befintliga kundrelationer
  • föreslå effektiva verkstadslösningar till kund
  • jobba med prospektering av nya affärer
  • skicka offert, sluta avtal och hjälpa till med finansiering kring affären
  • ha eget budgetansvar
  • vid tillfällen rycka in och stötta kollegor där det behövs
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering direkt till Car-O-Liner där vi tillämpar 6 månaders provanställning samt har 6 veckors semester per år.

Din arbetsplats kommer vara där du vill att den ska vara. Du kommer att utvidga ditt nätverk inom branschen genom kontakter inom och utanför koncernen. Din möjlighet att resa kommer också tillgodoses då besök utanför Stockholmsområdet förekommer till och från. Du rapporterar direkt till försäljningschefen och blir på distans en del av säljavdelningen som idag består av 4 kollegor, du kommer också ha ett nära samarbete med kollegorna på service och support. En önskad uppstart för tjänsten är november alternativt så snart som möjligt enligt överenskommelse. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker främst dig som har tidigare praktisk erfarenhet av att jobba som plåtslagare eller skadereparatör på bilverkstäder. Du är duktig på att skapa goda och långsiktiga relationer samt har gärna några års erfarenhet av att jobba självständigt som säljare. Det är viktigt att du kan förmedla det engagemang och kunskap som vårt företag vill förmedla gentemot våra kunder. Vi tror att du har ett genuint intresse för och/eller tidigare erfarenhet ifrån verkstadsarbete med fordon eller att du på annat sätt haft med liknande produkter att göra.

Vi tror att du som söker:

  • har gymnasieutbildning med tekniska eller ekonomiska ämnen
  • har arbetat med sälj och prospektering under några år
  • har erfarenhet av Officepaketet och något affärssystem, för att kunna göra presentationer vid säljmöten, skapa offerter samt sammanställa statistik
  • pratar och skriver flytande svenska och engelska

För att kunna axla rollen på bästa sätt tror vi att du som person uppskattar att arbeta självständigt, att du är någon som är utvecklingsorienterad och skulle trivas med att representera vårt företag och våra värderingar. Du är ansvarstagande och trygg som person och känner dig bekväm i kontakten med nya människor. Ett krav för rollen är att du innehar B-körkort.

Car-O-Liner

Car-O-Liner

Car-O-Liner är en global leverantör av reparations-, rikt- och mätutrustning för fordonsindustrins eftermarknad genom våra varumärken Car-O-Liner, Josam & TruckCam. Våra produkter och tjänster inkluderar utrustning, system, mjukvaror och data för reparationen av krockskadade fordon (personbilar) och rikt- och mätutrustning för tunga fordon. Alla våra system och lösningar är välkända för deras höga kvalitet, avancerade teknik och ergonomiska design. Företaget är sedan hösten 2016 en del av Snap-on Incorporated och vi befinner oss i en spännande och utvecklande period. Car-O-Liner har sitt huvudkontor i Göteborg och finns representerade i stora delar av världen. Läs gärna mer på www.car-o-liner.com.

Car-O-Liner
Arbetsgivare Car-O-Liner
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-03
Cilla Lennér
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet

Stockholm