TNG
Teknisk säljare VA Industri till Georg Fischer
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Teknisk säljare VA Industri till Georg Fischer

Vill du driva teknisk försäljning i en spännande bransch, för ett internationellt bolag inom VA och Industri i Göteborg?

Arbetsgivare Georg Fischer
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-10-17
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Bonus Bonus
Martin Andersson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Vill du driva teknisk försäljning i en spännande bransch, för ett internationellt bolag inom VA och Industri i Göteborg?

Ta chansen att vara med och stärka vår marknadsposition inom VA-branschen och bli en del av en växande koncern. Georg Fischer är i en expansiv fas och har ett tekniskt produktsortiment inom VA och Industri. Vi söker nu en teknisk säljare för att bearbeta och understödja våra kunder i och omkring Västra Sverige. Du kommer att få möta grossister inom VA, men också bearbeta slutkunder, installationsföretag, konsulter och andra intressenter.

Som säljare skall du ska förstå kundens behov och kunna förmedla värdet av GFs system och tjänster genom hela produktens livscykel. Är du den tekniska säljaren vi söker, välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en värdefull kollega hos oss och möjlighet att arbeta med premiumprodukter och nya tekniska lösningar inom VA. I vårt segment av kvalitativa produkter ingår våra egentillverkade system, maskiner och verktyg som krävs för att säkerställa en effektiv och säker installation.

Vi erbjuder en trivsam och kollegial miljö där du kommer att tillhöra ett team med kompetenta kollegor. Du kommer att få utbildning och en tydlig introduktion. Bolaget erbjuder grundlön med bonus, tjänstebil, tjänstepension och möjlighet till ett utvecklande och självständigt tjänst.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vårt fokus är bearbetning av större projekt främst inom marknadssegmenten vattendistribution, kemiindustri, vattenrening och industrikyla.

  • Ansvara för försäljning av Georg Fischer produkter och system i Västra Sverige
  • Skapa nya affärsmöjligheter inom VA och Industri direkt mot grossistledet
  • Tekniks rådgivning och driva försäljningsprojekt mot konsulter och föreskrivande led
  • Bygga upp och utveckla relationer samt agera naturlig samarbetspartner
  • Utbilda och ge professionell rådgivning mot utvalda kundgrupper
  • Konsultbearbeta för att verka för att produkterna blir föreskrivna för projekt
  • Regelbundna resor inom din region samt kundaktiviteter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer jobba tillsammans med ett säljteam som idag består av 6 personer och har support av vårt innesälj-team i Stockholm och produktansvariga kollegor främst i Schweiz. Visionen är att skapa ett fysiskt säljkontor i Göteborg då det finns ytterligare två kollegor i Göteborg. Du kommer att ha din försäljningschef på distans och gemensamma säljaktiviteter samt interna möten sker löpande över året.

Introduktion och utbildning sker i Stockholm samt vid vår Georg Fischer Academy i Schweiz. Vårt koncernspråk är engelska, så du förväntas kunna förstå och göra dig förstådd på engelska.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har förmåga att planera och arbeta självständigt. Viktigt är även att du har förmågan att skapa positiva relationer och att du är van att arbeta i en föränderlig miljö. Du ska förstå kundens behov och kunna förmedla värdet av GFs system och tjänster genom hela produktens livscykel. Vi ser gärna att du har någon teknisk säljerfarenhet och/eller erfarenhet från branschen. Du är också van att möta grossister, konsulter och representanter från kommunala bolag.

Du trivs med att driva ditt eget arbete framåt och tycker det är en positiv utmaning att hitta lösningar för dina kunder så att de blir nöjda. Att du har B-körkort är ett krav, liksom att du talar och skriver svenska obehindrat.

Georg Fischer

Georg Fischer

Georg Fischer är ett ledande industriföretag med huvudsäte i Schaffhausen, Schweiz och har över
15 000 anställda över hela världen.

Affärsområdet GF Piping Systems utvecklar, producerar och marknadsför rörledningssystem för säker transport av flytande och gasformiga medier för VVS, VA och industriella applikationer.

Georg Fischer AB i Stockholm är det svenska försäljningsbolaget för GF Piping Systems och ansvarar för den svenska och finska marknaden, med 52 anställda och en omsättning på 370 Mkr.

Georg Fischer
Arbetsgivare Georg Fischer
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-17
Martin Andersson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Göteborg