TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk systemsupport till Göteborg!

Brinner du för teknik och service samt ekonomi? Vi letar efter dig som vill jobba inom teknisk support centralt i Göteborg!

Till vår kund som jobbar med ekonomisystem letar vi efter en person som är grym på att ge support över telefon. I denna tjänst blir du en viktig funktion där du får möjlighet att hjälpa kunder med frågor gällande ekonomiprogram och system samt vara behjälplig vid installationer.

Tjänsten ska tillsättas omgående och är ett uppdrag på 6 månader med god chans till förlängning. Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund sitter i fantastiska lokaler med vacker utsikt och bra kommunikation. Här får du möjlighet att arbeta i ett team med engagerade, professionella och trevliga kollegor! Du får verka i en ledande global koncern och på sikt har du med ett brinnande intresse för ekonomi en chans att skaffa dig erfarenheter inom skatt, finans och juridik!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som teknisk support kommer du besvara inkommande samtal från användare (främst ekonomer). Frågor är främst kopplat till det praktiska användandet av de olika systemen och programmen samt grundläggande frågor inom ekonomi. Ditt mål är att kunna ge varje kund ett gott bemötande även om du inte alltid kan hjälpa dem omgående. Tjänsten ställer höga krav på att man bemöter varje användare med en trevlig attityd och oavsett fråga levererar god service.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ingå i ett team inom support och rapportera till din Support Manager inom Business Unit Tax & Accounting. Uppdraget ingår i vår bemanningsverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vårt kundföretag. Givetvis omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner.

VEM ÄR DU?

Som sökande brinner du för att ge service med hög kvalitet och är bekväm med att guida andra via telefon. Du inger förtroende och är mån om att ge ett gott intryck av företaget du representerar samt lyssnar in kundens behov. Vi ser att du tidigare har arbetat med frågor inom ekonomi, alternativt har en utbildning inom ekonomi från gymnasiet eller högre utbildning.

Vi tror att du även har tidigare erfarenhet av någon form av erfarenhet av system och programvara och kan möta olika människor med varierande tekniska kunskaper, samt att du har tidigare telefonvana. Vi förutsätter att du har lätt för att lära och har intresse för nya datorsystem. Kanske har du hanterat eller ansvarat för systemfrågor eller programvaror på din tidigare arbetsplats? Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Alla lediga jobb