TNG
Teknisk Tjänsteägare till spännande bolag i Malmö

Teknisk Tjänsteägare till spännande bolag i Malmö

Här är uppdraget för dig som vill arbeta som Teknisk Tjänsteägare på ett företag i framkant inom IT-lösningar!

Uppdragsgivare TNG IT Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-15
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Lovisa Wang-Larsen
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Här är uppdraget för dig som vill arbeta som Teknisk Tjänsteägare på ett företag i framkant inom IT-lösningar!

Har du en passion för teknik samt ett intresse för ekonomi och affärsmannaskap? Då har vi uppdraget för dig! Nu söker vi en Teknisk Tjänsteägare inom hosting services till vår spännande kund i Malmö, som kommer att äga produktkatalogen och vara en nyckelfunktion i deras fortsatta tjänsteutveckling och leverans. En perfekt möjlighet för dig som vill arbeta i en teknikorienterad roll nära affären.

Varmt välkommen att ansöka!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du en möjlighet att arbeta i en central roll inom organisationen där du får möjlighet att påverka och bidra till verksamheten. Som Teknisk Tjänsteägare inom hosting och tjänsteleverans har du ett brett ansvar och kommer att ha många kontaktytor både internt och externt. Du erbjuds att bli en del av en organisation som präglas av personligt engagemang, ny teknik och en stark gemenskap. 

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Teknisk Tjänsteägare kommer du att tillsammans med en till resurs ansvara för 74 stycken tjänster. Du kommer arbeta med varierade arbetsuppgifter och ha ett brett ansvar, bland annat innehållande: 

  • Ansvara för tjänsternas hela livscykel och dess förvaltning, paketering, vidareutveckling, beställning samt avveckling.
  • Äga samt leda dialogen gentemot verksamheten och externa leverantörer för att säkerställa att tjänsten uppfyller befintliga samt framtida behov.
  • Ekonomisk uppföljning; mäta och dokumentera mängden sålda tjänster.
  • Säkerställa kapacitet; se till att tillgängliga resurser finns samt föreslå insatser för att sänka kostnader. 
  • Ta fram dokumentation och ramar för avtal vid intagning av ny tjänst. 
  • Medverka i utvecklandet av nya tjänster, gällande utformning och design. 
  • Säkerställa att överlämning från kund till företaget vid övertag sker på ett tillfredsställande sätt. 
  • Arbeta i enlighet med ITIL:s processmetodik. 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Teknisk Tjänsteägare är du en väsentlig del av verksamheten och kommer att vara en person många inom organisationen frågar om råd. Du kommer att få en gedigen introduktion och stöttning under uppdragets gång av nuvarande Tjänsteägare, för att du ska få bra förutsättningar att utvecklas och prestera i din roll. Du kommer att arbeta på vår kund kontor i Malmö och rapportera till Head of Service Management. 

Detta är ett konsultuppdrag på sex månader, som sedan förväntas övergå i en tillsvidareanställning hos företaget. Du kommer alltså att vara anställd som konsult hos oss på TNG och ha en dedikerad Konsultchef vid din sida, som säkerställer din trivsel och utveckling under uppdragets gång. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att trivas i tjänsten som Teknisk Tjänsteägare behöver du ha ett stort intresse av teknik, samt gärna tidigare erfarenhet av hostingverksamhet eller tjänstebaserad leverans. Det är meriterande om du har en certifiering i ITIL Foundation alternativt i Service Design samt att du känner dig bekväm med beräkningar i Excel. Då koncernspråket hos vår kund är svenska, ser vi med fördel att du kan kommunicera flytande i svenska och engelska i tal samt skrift. 

Som person söker vi dig som är noggrann och som älskar att skapa ordning och struktur i det du tar dig an. Eftersom du kommer behöva lära dig mycket om vår kunds tjänsteportfölj ser vi gärna att du har en stor nyfikenhet kring att utvecklas och att lära dig mer samt att du aktivt söker ny kunskap. Då du även kommer att vara en del av utvecklandet av nya tjänster kommer är det viktigt att du har ett intresse för innovation och affärsutveckling. Du är en social person som trivs med att samarbeta med andra och tycker att det är energigivande att ha mycket social kontakt. 

TNG IT Digital

TNG IT Digital

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG IT Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-15
Lovisa Wang-Larsen
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Räkna ut avståndet till jobbet

Malmöhusvägen 1 Malmö