TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Test-tekniker till Coherent – Stockholm

Nu söker vi på Coherent i Järfälla, Stockholm, en test-tekniker till produktutvecklingsteamet.

Har du ett tekniskt intresse och motiveras av att arbeta inom tillverkningsindustrin? Vill du arbeta med tekniska mätningar och vara delaktig i produktutvecklingen? Som test-tekniker på Coherent i Järfälla, Stockholm, har du en viktig roll i att utföra tekniska tester och mätningar i olika projekt. Du erbjuds en varierande roll med stora möjligheter till utveckling.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. 

Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

I rollen som test-tekniker tillhör du produktutvecklingsteamet på Coherent i Järfälla och du rapporterar till chef för projektledning. Du samarbetar nära dina kollegor inom teamet och i de projekt du ingår i.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och ett tekniskt intresse. Det är en fördel om du har erfarenhet inom tillverkningsindustrin. Vidare ser vi gärna att du har goda datorkunskaper och är van att arbeta med dator som redskap. Då tjänsten innebär många kontaktytor ser vi gärna att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person trivs du i en teknisk miljö där du får interagera med kollegor i olika funktioner och områden. Du är nyfiken och tar initiativ till att delta i arbetet på ett hjälpsamt och engagerat sätt. Du har god kommunikationsförmåga och skapar förtroende hos din omgivning. 

Alla lediga jobb