TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemförvaltare / Projektledare till ELON Group

Som systemägare ges du ett övergripande ansvar att leda, utveckla och samordna processer runt ELON Groups affärssystem.

På ELON Group får du arbeta i en dynamisk organisation med stark framåtanda. Du får möjlighet att utvecklas i och utveckla ett företag med en positiv atmosfär. Har du erfarenhet av förvaltning eller projektledning av affärssystem, är du sannolikt den person vi söker till framgångsrika ELON Group.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Inom ELON Group värnar vi om ett öppet klimat och trivsel på arbetsplatsen. Vi tror och satsar på individen och på dennes förmåga att bidra, när vi tillsammans skapar en arbetsmiljö som lyser av Samarbete – Engagemang – Glädje – Respekt – Ansvar.

Som ansvarig för våra affärssystem kommer du ha en avgörande roll i att säkerställa att funktionerna i koncernens verksamhet får ett systemstöd som driver affären framåt och att vi nyttjar våra resurser på bästa sätt.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med att driva projekt runt Elon Groups systemstöd, förvalta och ha systemansvar för delar av deras verktyg samt vara en drivande del i att leda verksamheten mot ett ännu mer effektivt systemstöd.

Arbetsuppgifterna omfattar att:
• tillsammans med verksamheten planera och genomföra aktiviteter
• kunna se helheten i koncernens systemplattform och utnyttja dess styrkor
• proaktivt föreslå förbättringar och stödja i att genomdriva dessa
• planera releaser av nya och förändrade funktionaliteter för affärssystemet
• arbeta med testplanering, teststrategier och kravhantering
• projektledning

Den tekniska miljön är i huvudsak baserat på affärssystemet Jeeves, Microsoft SQL Server Cluster och Office 365.

Inom förvaltningsområdet för affärssystem ingår även förvaltning av integrationer mot applikationer och komponenter för webservices, Business Intelligence, Manhattan Scale, SCM, EDI, CRM, PIM, e-Commerce B2B (webshop, butiksdatassystem och köksritarsystem).

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som ansvarig kommer du bland annat arbeta med testledning och ständiga förbättringar samt vara systemägare för delar av verksamheten.

Placeringsorten är Örebro men stationering kan vara flexibel till Stockholm etc (inom ca 25 mils radie).

VEM ÄR DU?

Du har en examen inom systemvetenskap eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som projektledare, testledare, systemägare eller IT-konsult inom affärssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet från logistik och har arbetat i något logistiksystem.

Vi tror även att du är kreativ, strukturerad och lösningsorienterad. Du är också duktig på att se helheten och dra slutsatser från det du ser.

Alla lediga jobb