TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

TNG Tech söker seniora Inköpare

Ansök till oss på TNG Tech och få möjlighet att jobba som senior Inköpare hos någon av våra spännande kunder i Göteborg!

Till affärsområdet TNG Tech söker vi inköpare till våra kommande bemannings- och rekryteringsuppdrag. Våra kunder verkar inom en mängd olika branscher och vi söker därför personer med varierad erfarenhet inom inköp, och med intresse för de strategiska bitarna av inköpsprocessen.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult hos TNG Tech får du möjlighet att jobba hos en av våra spännande kunder. Det är en utmärkt chans för dig som vill förvärva dig erfarenhet eller få in en fot på ett intressant företag. Många av våra konsultuppdrag kan leda till direkt anställning hos kund. Vi söker även dig som vill vara underkonsult till oss på TNG Tech.

Som inköpare får du bland annat vara med och driva det strategiska och delvis även operativa inköpsarbetet. Du ansvarar för att leverantörerna håller rätt kvalitet, har en god leveransförmåga och rätt kostnadsutveckling. Vidare upprättar du ramavtal, letar fram nya leverantörer, utfärda förfrågningar samt utvärdera dessa.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Våra kunder finns i hela Göteborgsregionen och många verkar inom tekniktunga branscher, som exempelvis tillverknings- och processindustrin.

Uppdrag varierar utifrån behov och du kan både bli erbjuden en anställning som konsult för längre eller kortare perioder (exempelvis som interim-konsult) eller bli direktrekryterad till någon av våra kunder.

VEM ÄR DU?

Du som söker har sannolikt en utbildning som ingenjör eller ekonom och har tidigare erfarenhet av en roll inom inköp. Du är van vid att arbeta i affärssystem och har även goda kunskaper i Excel. Då våra kunder verkar både inom den nationella och internationella marknaden, har du goda kunskaper i svenska och/eller engelska. Har du erfarenhet från tekniskt inköp är det meriterande då detta är en efterfrågad kompetens.

Som person trivs du med att arbeta i en omväxlande miljö där tempot emellanåt är högt. Du är kommunikativ, ansvarstagande och ser till att leverera inom ditt ansvarsområde. Förhandling och förändringsarbete är naturliga arbetsområden och något du är bekväm att arbeta med. Utöver detta arbetar du proaktivt för att hindra att eventuella problem uppstår.

Alla lediga jobb