TNG
TNG Tech söker seniora Inköpare

TNG Tech söker seniora Inköpare

Ansök till oss på TNG Tech och få möjlighet att jobba som senior Inköpare hos någon av våra spännande kunder i Göteborg!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-07
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Sandra Eriksson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Ansök till oss på TNG Tech och få möjlighet att jobba som senior Inköpare hos någon av våra spännande kunder i Göteborg!

Till affärsområdet TNG Tech söker vi inköpare till våra kommande bemannings- och rekryteringsuppdrag. Våra kunder verkar inom en mängd olika branscher och vi söker därför personer med varierad erfarenhet inom inköp, och med intresse för de strategiska bitarna av inköpsprocessen.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult hos TNG Tech får du möjlighet att jobba hos en av våra spännande kunder. Det är en utmärkt chans för dig som vill förvärva dig erfarenhet eller få in en fot på ett intressant företag. Många av våra konsultuppdrag kan leda till direkt anställning hos kund. Vi söker även dig som vill vara underkonsult till oss på TNG Tech.

Som inköpare får du bland annat vara med och driva det strategiska och delvis även operativa inköpsarbetet. Du ansvarar för att leverantörerna håller rätt kvalitet, har en god leveransförmåga och rätt kostnadsutveckling. Vidare upprättar du ramavtal, letar fram nya leverantörer, utfärda förfrågningar samt utvärdera dessa.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Leverantörsansvar
  • Sluta strategiska ramavtal
  • Utveckla nya leverantörsmarknader
  • Tvärfunktionellt arbete
  • Projektledning inom området
  • Uppföljningsarbete
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Våra kunder finns i hela Göteborgsregionen och många verkar inom tekniktunga branscher, som exempelvis tillverknings- och processindustrin.

Uppdrag varierar utifrån behov och du kan både bli erbjuden en anställning som konsult för längre eller kortare perioder (exempelvis som interim-konsult) eller bli direktrekryterad till någon av våra kunder.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du som söker har sannolikt en utbildning som ingenjör eller ekonom och har tidigare erfarenhet av en roll inom inköp. Du är van vid att arbeta i affärssystem och har även goda kunskaper i Excel. Då våra kunder verkar både inom den nationella och internationella marknaden, har du goda kunskaper i svenska och/eller engelska. Har du erfarenhet från tekniskt inköp är det meriterande då detta är en efterfrågad kompetens.

Som person trivs du med att arbeta i en omväxlande miljö där tempot emellanåt är högt. Du är kommunikativ, ansvarstagande och ser till att leverera inom ditt ansvarsområde. Förhandling och förändringsarbete är naturliga arbetsområden och något du är bekväm att arbeta med. Utöver detta arbetar du proaktivt för att hindra att eventuella problem uppstår.

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-07
Sandra Eriksson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Räkna ut avståndet till jobbet

United Spaces, Östra Hamngatan 16