TNG
Transportkoordinator till Green Cargo i Borlänge

Transportkoordinator till Green Cargo i Borlänge

Transportkoordinator med servicekänsla sökes till Green Cargo i Borlänge

Arbetsgivare Green Cargo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-17
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Sabiha Hasanbegovic
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sabiha Hasanbegovic

0790792473

Transportkoordinator med servicekänsla sökes till Green Cargo i Borlänge

Har du ett intresse för logistik och vill vara en del av ett sammansvetsat och självgående team? Green Cargo behöver nu utöka med en transportkoordinator i centrala Borlänge. Här får du möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom transport och logistik och få en fot in på ett mycket spännande företag.

Låter det intressant? Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd på Green Cargo erbjuder vi karriär- och utvecklingsmöjligheter samt stora möjligheter till att vara delaktig i den förändringsresa företaget bedriver sedan två år tillbaka. Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag helt rätt i tiden och du kommer till ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor där du får en roll med stort eget ansvar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Här får du möjlighet att bidra med ditt serviceinriktade sätt och administrativa ådra för att leverera god service till företagets kund. I rollen som transportkoordinator hos Green Cargo ska du koordinera deras leveranser för att möta kundens behov. Dina arbetsuppgifter kan komma att innefatta: 

  • Utifrån aspekter så som tid, miljö och ekonomi arbetar du för att finna de mest effektiva lösningarna i företagets transportplanering.
  • Att fortlöpande optimera flöden och vagnar i olika system för att säkerställa en effektiv produktion.
  • Du hanterar också avvikelser och störningar för att minimera kundpåverkan.
  • Vidare fungerar du som ett stöd för produktionspersonalen ute i verksamheten.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ingå i ett självgående team med fyra kollegor som har ett nära samarbete och en stark servicekänsla. Tjänsten är skiftgående med arbetstider vardagar mellan 06.00-23.00 samt arbete var tredje helg dagtid. Tjänsten är på heltid med start omgående. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har treårigt gymnasium med minst betyget godkänt i samtliga kärnämnen. För rollen krävs det en gedigen datorvana och tre års arbetslivserfarenhet av administrativt arbete inom service eller kundtjänst. Har du en utbildning eller erfarenhet av logistik är det meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god förmåga att representera bolaget för den här tjänsten.

För att lyckas i rollen behöver du snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter, har en god systemvana och goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel. Det är även meriterande om du har erfarenhet av olika affärssystem, till exempel SAP. Att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift tas för givet. 

Som person är du serviceminded och lösningsorienterad. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är stresstålig samt noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Det är viktigt att du har ett lösningsfokuserat tankesätt där du alltid ser till att hitta de bästa lösningarna för kund, kollegor och samarbetspartners. Vidare arbetar du ur ett helhetsperspektiv, är drivande och kan arbeta proaktivt.

Green Cargo

Green Cargo

Green Cargo erbjuder effektiv och hållbar järnvägslogistik för det svenska näringslivet. Vår vision är att erbjuda järnvägslogistik i världsklass. Rätt gods på rätt plats vid rätt tillfälle i rätt skick - trygga transporter för kunden till minsta möjliga kostnad för miljön. Vi är 1900 medarbetare inom olika yrken och skiftande tjänster. Hos oss är trivseln och stoltheten hög och möjligheten till karriärutveckling är stor, vilket gör att de flesta väljer att stanna länge hos oss. Vi söker medarbetare som med sin kompetens och sitt engagemang vill och kan bidra till att nå uppsatta mål.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ssos0--6T94" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Green Cargo
Arbetsgivare Green Cargo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-17
Sabiha Hasanbegovic
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sabiha Hasanbegovic

0790792473

Räkna ut avståndet till jobbet

Hantverkargatan 17, Borlänge