TNG
Transportkoordinator till kund i Perstorp

Transportkoordinator till kund i Perstorp

Här får du möjlighet att arbeta med logistikflöden inom ett välkänt internationellt företag i Perstorp. Sök jobbet idag!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2018-10-17
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Johanna Gustafsson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Här får du möjlighet att arbeta med logistikflöden inom ett välkänt internationellt företag i Perstorp. Sök jobbet idag!

Vill du få möjligheten att arbeta inom supply chain-området och få insyn i hela flödet - från order till leverans? Nu finns chansen att arbeta som Transportkoordinator på ett stort internationellt företaget i Perstorp! Här får du möjlighet att arbeta med transportbokning och kundkontakt i en affärsnära roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter.

Vill du bli vår nya konsult inom transportkoordinering? Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett uppdrag på ett internationellt företag med ett välkänt varumärke. Här får du arbeta i ett sammansvetsat team där ni tillsammans motiverar och stöttar varandra i vardagen. Du kommer att få chansen att arbeta i en utvecklande roll inom logistik och export, där du kommer att få insyn i hela flödet från ordermottagning till leverans. Inom teamet löser ni transportrelaterade problem dagligen och säkerställer företagets viktigaste process - att leverera produkt till kund.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Transportkoordinator kommer du att ansvara för en region eller ett land utanför Europa och säkerställa flödet från produktion till slutkund. Dina primära arbetsuppgifter att vara: 

  • Ta emot och administrera ordar från dina kunder samt och koordinera dessa med säljavdelningen. 
  • Planera, koordinera och boka sjötransporter från produktionssiter i Europa till slutkund. 
  • Säkerställa att transporter når destinationen och även att lösa problem som kan uppstå på vägen.
  • Ta fram dokumentationen som krävs vid export baserat på kundens önskemål eller legala krav.
  • Dagligen ha kontakt med kunder och transportörer gällande status på leverans samt information om ordar.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att vara en del av ett team på 13 personer, som tillsammans ansvarar för ordermottagning, kundkontakt och leverans utanför Europa. Du kommer att rapportera till Customer Service Manager. Detta är ett konsultuppdrag som förväntas starta omgående och pågå i 6 månader. 

Vid din sida på TNG kommer du ha en dedikerad Konsultchef som säkerställer din trivsel och fortsatta utveckling.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en bakgrund inom transport, logistik eller Supply Chain och som tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Det är väldigt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med export och exportdokumentation. Då majoriteten av all kommunikation kommer att ske på engelska behöver du kunna kommunicera obehindrat på engelska både i tal och skrift. Då du kommer att arbeta med administration i SAP är det en stor merit om du har arbetat inom detta tidigare alternativt motsvarande ERP-system.

Som person söker vi dig som är strukturerad och som älskar att planera och koordinera sina dagar i förväg. Du trivs i en miljö som sätter press på dig, där du jobbar efter deadlines. Då du kommer att lösa logistikrelaterade problem är det viktigt att du tycker att detta är motiverande och roligt. Då du kommer att bli en del av ett härligt gäng kollegor, ser vi gärna att du gillar att arbeta tillsammans med andra och gärna sträcker ut en hand för att stötta en kollega.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-17
Johanna Gustafsson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Räkna ut avståndet till jobbet

Perstorp