TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Transportkoordinator till kund i Perstorp

Här får du möjlighet att arbeta med logistikflöden inom ett välkänt internationellt företag i Perstorp. Sök jobbet idag!

Vill du få möjligheten att arbeta inom supply chain-området och få insyn i hela flödet - från order till leverans? Nu finns chansen att arbeta som Transportkoordinator på ett stort internationellt företaget i Perstorp! Här får du möjlighet att arbeta med transportbokning och kundkontakt i en affärsnära roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter.

Vill du bli vår nya konsult inom transportkoordinering? Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett uppdrag på ett internationellt företag med ett välkänt varumärke. Här får du arbeta i ett sammansvetsat team där ni tillsammans motiverar och stöttar varandra i vardagen. Du kommer att få chansen att arbeta i en utvecklande roll inom logistik och export, där du kommer att få insyn i hela flödet från ordermottagning till leverans. Inom teamet löser ni transportrelaterade problem dagligen och säkerställer företagets viktigaste process - att leverera produkt till kund.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Transportkoordinator kommer du att ansvara för en region eller ett land utanför Europa och säkerställa flödet från produktion till slutkund. Dina primära arbetsuppgifter att vara: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att vara en del av ett team på 13 personer, som tillsammans ansvarar för ordermottagning, kundkontakt och leverans utanför Europa. Du kommer att rapportera till Customer Service Manager. Detta är ett konsultuppdrag som förväntas starta omgående och pågå i 6 månader. 

Vid din sida på TNG kommer du ha en dedikerad Konsultchef som säkerställer din trivsel och fortsatta utveckling.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en bakgrund inom transport, logistik eller Supply Chain och som tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Det är väldigt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med export och exportdokumentation. Då majoriteten av all kommunikation kommer att ske på engelska behöver du kunna kommunicera obehindrat på engelska både i tal och skrift. Då du kommer att arbeta med administration i SAP är det en stor merit om du har arbetat inom detta tidigare alternativt motsvarande ERP-system.

Som person söker vi dig som är strukturerad och som älskar att planera och koordinera sina dagar i förväg. Du trivs i en miljö som sätter press på dig, där du jobbar efter deadlines. Då du kommer att lösa logistikrelaterade problem är det viktigt att du tycker att detta är motiverande och roligt. Då du kommer att bli en del av ett härligt gäng kollegor, ser vi gärna att du gillar att arbeta tillsammans med andra och gärna sträcker ut en hand för att stötta en kollega.

Alla lediga jobb