TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tre PMO / Projektledare till Transdev i Stockholm

Nu söker Transdev flera projektledare med stora möjligheter att påverka verksamheten!

Är du en erfaren projektledare och söker efter nya utmaningar där ditt arbete kommer att få stor påverkan på verksamheten? Har du erfarenhet som delprojektledare inom större projekt som konsult och känner dig nu redo att självständigt leda egna projekt? Just nu söker Transdev tre projektledare till sin PMO / projektavdelning, välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som projektledare på Transdev kommer du till ett internationellt bolag med god lönsamhet och som verkligen satsar på sin personal. Din roll blir central i företagets strävan mot att ständigt förbättra verksamheten. Du kommer att leda verksamhetsnära projekt med varierande karaktär och storlek inom olika verksamhetsområden som exempelvis innovationsprojekt, uppstarter, processeffektiviseringar, integrationsprojekt och teknikutvecklingsprojekt.

Transdev arbetar ständigt med att ligga i framkant vad gäller teknikplattformar, arbetssätt och metodik. De satsar mycket tid och resurser på medarbetarnas kompetensutveckling och erbjuder kompetensutbyte inom gruppen, studiebesök och kurser både inom Sverige och i flera av de andra 20 länderna koncernen verkar i. Det finns även goda möjligheter att på sikt växa inom bolaget, både nationellt och internationellt.

Som projektledare får du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett Mobilitetsföretag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar och för att öka användandet av kollektivtrafik. Transdevs värderingar handling, ansvar, nytänkande och samspel styr deras vardag och du kommer bli en viktig del i det arbetet.

Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Flextid
Flextid
Ny Teknik
Ny Teknik
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Transdev kommer under början av 2020 stärka upp sin PMO-verksamhet som kommer att jobba med projekt och uppföljning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som projektledare innebär bland annat att:

Projekt som du kan komma att driva kan exempelvis vara att implementera digitala stöd till trafiknära personal, förbättringar i planering till löneprocessen, skapa effektiva processer vid uppstarter, projektledning vid organisationsförändringar, apputveckling eller projekt för självkörande bussar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med möjlighet till flextid och startar när rätt personer kan vara på plats. Tjänsten utgår från Transdevs huvudkontor i Bromma på promenadavstånd till tvärbanan och pendel- och tunnelbanestationen i Sundbyberg.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har en akademisk utbildning och har jobbat som projektledare/delprojektledare på ett konsultbolag eller i en större organisation och känner nu att det är dags att testa dina erfarenheter i en ny miljö. Du är van vid att jobba agilt i projektform och har goda kunskaper i Lean / Six Sigma / Vattenfallsmodellen eller någon annan relevant metodik för att driva förändringsarbete.

Eftersom du kommer att driva förändringsprojekt kommer du löpande att hålla presentationer för olika intressenter både inom och utanför Transdev. Därför är du en god kommunikatör och kan göra bra presentationer. Som person är du analytisk och resultatorienterad samt tar gärna egna initiativ och ansvar.

Alla lediga jobb