TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Underhållschef till energiföretag i Göteborg

TNG Tech har fått i uppdrag att finna en underhållschef till expansivt energiföretag i Göteborg!

Som underhållschef kommer du att spela en viktig roll i den fortsatta utvecklingen av företagets verksamhet. Tjänsten erbjuder dig unika utmaningar och du kommer få det totala ansvaret för underhållsarbetet på anläggningen. Företaget har en fortsatt tillväxt och producerar förnybar energi med en ökad efterfrågan på deras produkter. Underhållsavdelningen är indelad i roterande och statisk utrustning, el-och instrument samt en serviceavdelning. Där arbetar ca ett 50-tal anställda plus ett antal entreprenörer inom olika discipliner.

Är du en trygg och stark ledare med erfarenhet från processindustrin och förståelse för underhållsarbete?
Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Företaget är ett ledande energibolag som i sin verksamhet producerar och säljer förnybar energi. Här pågår ett spännande utvecklingsarbete och företaget erbjuder dig ett utmanande, omväxlande och inspirerande arbete. Företaget har en stark vision och de bygger sin kultur på sina ledord - transparens, rättvisa, ansvar och lika möjligheter, tillsammans med ett hållbart tänk i varje läge och situation. Tjänsten är en tillsvidareanställning med förväntat tillträde så under sommaren 2020.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård
Bonus
Bonus
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som underhållschef ansvarar du för att planera det reaktiva och proaktiva underhållsarbetet tillsammans med de olika avdelningarna. I en nära kontakt med övriga avdelningar säkerställer du att arbetet utförs systematiskt, effektivt och säkert. I ditt dagliga arbete kommer du att kombinera ett operativt fokus på genomförande med att strategiskt utveckla underhållsarbetet.

Sammanfattning av arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll som underhållschef har du även ansvar för företagets konstruktion-och projektavdelning, där har de idag ett 10-tal projektingenjörer, el-och instrumentingenjörer och andra specialistroller samt konsulter. Sammantaget ett personalansvar för ca 60 medarbetare och med 7 direktrapporterande. Rollen ingår i företagets ledningsgrupp och du rapporterar till VD. Katastrofjour ingår även i tjänsten.

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen bör du ha:

Vi söker dig som trivs att arbeta nära verksamheten med många kontaktytor och med olika avdelningar. Du har inget emot att växla från den mest operativa uppgift till att i nästa stund samlas i ledningsgruppen för att delta i och fatta strategiska beslut.

Som person känner du dig bekväm med att ta initiativ och agerar med självförtroende. Du har en stark kommunikationsförmåga och bra på interaktion med andra då dina medarbetare består av flera olika team. Du prestigelös och lösningsorienterad. Vi ser även att du har en positiv attityd med ett strukturerat arbetssätt, en analytisk förmåga, och med en flexibel inställning till både de dagliga situationerna som uppkommer som det långsiktiga.

Alla lediga jobb