TNG
Underhållschef till energiföretag i Göteborg

Underhållschef till energiföretag i Göteborg

TNG Tech har fått i uppdrag att finna en underhållschef till expansivt energiföretag i Göteborg!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-06-21
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Friskvård Friskvård
Bonus Bonus
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Martin Andersson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

TNG Tech har fått i uppdrag att finna en underhållschef till expansivt energiföretag i Göteborg!

Som underhållschef kommer du att spela en viktig roll i den fortsatta utvecklingen av företagets verksamhet. Tjänsten erbjuder dig unika utmaningar och du kommer få det totala ansvaret för underhållsarbetet på anläggningen. Företaget har en fortsatt tillväxt och producerar förnybar energi med en ökad efterfrågan på deras produkter. Underhållsavdelningen är indelad i roterande och statisk utrustning, el-och instrument samt en serviceavdelning. Där arbetar ca ett 50-tal anställda plus ett antal entreprenörer inom olika discipliner.

Är du en trygg och stark ledare med erfarenhet från processindustrin och förståelse för underhållsarbete?
Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Företaget är ett ledande energibolag som i sin verksamhet producerar och säljer förnybar energi. Här pågår ett spännande utvecklingsarbete och företaget erbjuder dig ett utmanande, omväxlande och inspirerande arbete. Företaget har en stark vision och de bygger sin kultur på sina ledord - transparens, rättvisa, ansvar och lika möjligheter, tillsammans med ett hållbart tänk i varje läge och situation. Tjänsten är en tillsvidareanställning med förväntat tillträde så under sommaren 2020.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som underhållschef ansvarar du för att planera det reaktiva och proaktiva underhållsarbetet tillsammans med de olika avdelningarna. I en nära kontakt med övriga avdelningar säkerställer du att arbetet utförs systematiskt, effektivt och säkert. I ditt dagliga arbete kommer du att kombinera ett operativt fokus på genomförande med att strategiskt utveckla underhållsarbetet.

Sammanfattning av arbetsuppgifter:

 • Ansvara för personal, budget och arbetsledning samt planering av underhållsåtgärder.
 • Stötta och utvecklar avdelningscheferna i deras ledarskap och dagliga utmaningar.
 • Utveckla nya och befintliga arbetsmetoder.
 • Skapa en planering och genomförande av anläggningsstopp.
 • Ansvar för underhållsprojekt.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll som underhållschef har du även ansvar för företagets konstruktion-och projektavdelning, där har de idag ett 10-tal projektingenjörer, el-och instrumentingenjörer och andra specialistroller samt konsulter. Sammantaget ett personalansvar för ca 60 medarbetare och med 7 direktrapporterande. Rollen ingår i företagets ledningsgrupp och du rapporterar till VD. Katastrofjour ingår även i tjänsten.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen bör du ha:

 • Teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande.
 • Gedigen kunskap om pumpar, ventiler och tryckbärande utrustning.
 • Erfarenhet av säkerhetsarbete och kan göra riskbedömningar.
 • Erfarenhet av arbete i ledningsgrupp.
 • Flerårig vana av att leda en verksamhet tillsammans med och via underställda chefer.
 • Tidigare erfarenhet från drift eller produktionsanläggning.

Vi söker dig som trivs att arbeta nära verksamheten med många kontaktytor och med olika avdelningar. Du har inget emot att växla från den mest operativa uppgift till att i nästa stund samlas i ledningsgruppen för att delta i och fatta strategiska beslut.

Som person känner du dig bekväm med att ta initiativ och agerar med självförtroende. Du har en stark kommunikationsförmåga och bra på interaktion med andra då dina medarbetare består av flera olika team. Du prestigelös och lösningsorienterad. Vi ser även att du har en positiv attityd med ett strukturerat arbetssätt, en analytisk förmåga, och med en flexibel inställning till både de dagliga situationerna som uppkommer som det långsiktiga.

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder! Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-06-21
Martin Andersson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16, Göteborg