TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Underhållsstyrare till Green Cargo

Underhållsplanerare lok till Green Cargo i Hallsberg

Som underhållsplanerare ansvarar du för planering av förebyggande- och avhjälpande underhåll på Green Cargos lokflotta och att dessa följer lagd plan till rätt verkstad utifrån sina underhållsintervaller. Tjänsten är placerad på fordonsenheten med placering i Hallsberg. Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag helt rätt i tiden och du kommer till ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor där du får en roll med stort eget ansvar.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Green Cargo har sina rötter i den svenska tågtrafikens ursprung och är Sveriges mest erfarna aktör inom järnvägslogistik och en viktig del av det skandinaviska näringslivet. Nu har du chansen att vara med och påverka deras fortsatta utvecklingsresa.

Hos Green Cargo är trivseln hög och möjligheten till karriärutveckling likaså vilket gör att de flesta väljer att stanna länge. I rollen som underhållsplanerare kommer att få en gedigen introduktion med en engagerad mentor. Tillsammans med din kompetens arbetar ni för att ständigt öka tillgängligheten och kvalitetsnivån på företagets fordon. 

Green Cargo står för hållbar logistik och ser till att transporter utförs med minimal klimatpåverkan, goda arbetsvillkor för personalen och med hög säkerhet. Green Cargo har ett systematiskt förbättringsarbete där miljö, kvalitet och arbetsmiljö hanteras.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som underhållsplanerare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen ingår du i ett engagerat och kompetent team bestående av lokingenjörer, loktekniker och underhållsstyrare. Kollegorna finns på flera orter varför resor i tjänsten kan förekomma.

Du rapporterar direkt till lokchefen.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

Som person är du kommunikativ, har en analytisk och administrativ förmåga, är självständig och van att ta egna beslut. Du klarar av att hantera många frågor samtidigt.

Alla lediga jobb