TNG
Utbildare till Centsoft i Stockholm city
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Utbildare till Centsoft i Stockholm city

Nu söker vi en utbildare/applikationskonsult i ekonomisystem till Centsoft i Stockholm city

Arbetsgivare Centsoft
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-28
Centralt kontor Centralt kontor
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Helena Björk
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Nu söker vi en utbildare/applikationskonsult i ekonomisystem till Centsoft i Stockholm city

Vill du arbeta på ett framgångsrikt företag som är ledande inom sin bransch? Är du van att hantera kunder och skapa förtroende? Gillar du rollen som utbildare och känslan av att hjälpa människor? Då har vi jobbet för dig!VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Centsoft sitter i nyrenoverade lokaler mitt i centrala Stockholm, granne med Humlegården. Bolaget blev utsett till gasellföretag 2017 och ökade sin omsättning med 40% det senaste året och är bland de mest framgångsrika bolagen i sin nisch. Bolaget kommer även att expandera till USA och starta upp ett kontor i Chicago och möjligheten finns för rätt person att följa med i expansionen.

Centsoft har en familjär arbetsmiljö där kollegorna ställer upp för varandra och företagskulturen präglas av en öppenhet och högt i tak, du ska kunna göra fel för att lära och utvecklas och tillsammans med kollegorna bli bättre nästa gång.

Du kommer få en gedigen introduktion på cirka 4-5 veckor där du även går bredvid en rutinerad kollega tills du är redo att ansvara för egna utbildningar.

Du kommer ges möjlighet att påverka Centsofts fortsatta utveckling genom att bidra med dina tidigare kunskaper och nya idéer.

Du kommer att bli erbjuden en konkurrenskraftig lön med ett generöst förmånspaket som bland annat inkluderar ett friskvårdsbidrag på 5000 kronor, tjänstepension och sex veckors semester. Dessutom åker bolaget på en årlig konferens utomlands.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

  • Kontakta och besöka kunder samt hålla i produktdemonstrationer och produktutbildningar
  • Ta fram utbildningsplaner för kunderna, verkställa dessa samt utvärdera och följa upp dem
  • Delta i utvecklingsarbetet av produkten genom att förmedla kundernas inputs till utvecklarna
  • Utveckla Centsofts interna rutiner, manualer och utbildningsmaterial för att säkerställa fortsatt hög kvalité på dess

Vidare kommer du även att arbeta med administration kopplat till dina utbildningar och även stötta befintliga kunder vid behov. Dina huvudsakliga kunder är ekonomiavdelningar på små och medelstora företag.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader. Tjänsten är på heltid med start så snart rätt person kan vara på plats. Du utgår från kontoret på Östermalm och gör de flesta av utbildningarna via videolänk men även utbildningar på plats i Stockholmsområdet.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror du har jobbat med utbildning eller på andra sätt arbetat i en roll där det ställts krav på god pedagogisk förmåga. Det är ett plus om du har en utbildning inom ekonomi eller besitter förståelse för centrala ekonomiska begrepp. Vidare söker vi dig som har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av att genomföra systemutbildningar är det starkt meriterande. Viktigt i denna roll är även din vilja och förmåga att skapa och utveckla kundrelationer.

 

Centsoft

Centsoft

Centsoft är ett växande och spännande IT-företag som utvecklar och säljer ett marknadsledande webbaserat system för hantering av fakturor. Deras lösningar ligger i framkant såväl tekniskt som upplevelsemässigt och har för avsikt att fortsätta sitt kreativa arbete i en föränderlig omvärld. Alla medarbetare på Centsoft förväntas att inom sitt respektive område tänka nytt och annorlunda men samtidigt utföra sina uppgifter med precision och skapa en känsla av trygghet för kunderna.

Arbetsgivare Centsoft
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-28
Helena Björk
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Räkna ut avståndet till jobbet

Engelbrektsgatan 7