TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utbildningsledare till Euromaint i Malmö

Vill du jobba med att kompetensutveckla medarbetare? Ta chansen och sök tjänsten som utbildningsledare på Euromaint i Malmö!

Euromaint i Malmö söker nu en utbildningsledare med kompetens inom el och mekanik. Hos oss ges du möjlighet att kompetensutveckla befintlig och ny personal. Genom att öka våra medarbetares kompetens tillgodoser vi också våra uppdragivares behov av mer avancerat tekniskt underhåll och reparation av spårtrafikbundna fordon. På depån i Malmö servar vi en mängd olika tåg, bland annat Öresundstågen och SJ:s olika tågmodeller vilket kräver både en bred och djup kompetens hos våra medarbetare. Här får du möjlighet att i en ansvarsfull roll framtidssäkra kompetensen för Euromaint i Malmö. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Har du någon gång sett på formel 1? Ja, då kanske du också har imponerats av systematiken kring depåerna? Snabbheten och kunnandet är otvivelaktigt. Helt olikt är det faktiskt inte i Euromaints verkstadsdepåer, tågen kommer in och de ska med hög säkerhet servas, repareras och sedan ut i spåret igen. Nu ges du chansen att vara en del av det genom att arbeta med utbildning av personalen som arbetar med underhåll och reparation av tåg på Euromaints verkstad i Malmö. Beroende på din tekniska kompetens så kommer du att få fordonstekniskutbildning så att du kan ta dig an rollen som utbildningsledare på ett bra sätt. Här får du jobba i en bransch i stark tillväxt, i ett tryggt företag med hög stabilitet och samtidigt bidra till framtiden för spårtrafikbundna fordon och passagerarvagnar.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Centralt kontor
Centralt kontor
Betald parkering
Betald parkering

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som utbildningsansvarig kommer du att arbeta med att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På Euromaint i Malmö arbetar ca 110 personer och företaget är under stadig tillväxt. I dagsläget finns det ett antal utbildare som även arbetar i verkstadsdepån och dessa kommer du att samarbeta med, men vara den som är ansvarig för utbildningarna lokalt i Malmö. I tjänsten kan övernattningar förekomma och uppskattas till ca 10 st per år. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en kompetens inom mekanik och el (svag- och starkström). Du har erfarenhet av att lära ut till andra och har du erfarenhet som lärare eller undervisare så är det meriterande. Det är även meriterande om du har en fordonsteknisk bakgrund. Då majoriteten av våra medarbetare kommunicerar på svenska och del av våra kunder kommunicerar på engelska krävs det god förståelse i båda språken. Du har även goda kunskaper i Office-paketet då detta kommer att vara ditt arbetsverktyg.

Då du som utbildningsledare förväntas lära ut kunskap till andra söker vi dig med förmågan att kommunicera väl och har ett pedagogiskt sätt att lära ut till andra. Eftersom du i rollen förväntas driva och utveckla utbildningsområdet på Euromaint i Malmö efterfrågas en förmåga att ta initiativ och ta ansvar för resultatet. Då du kommer att ha mycket intern kontakt och ingå i projektgrupper så söker vi dig som samarbetar effektivt med andra.

Alla lediga jobb