TNG
Utesäljare inom industri till Ahlsell i Stockholm
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Utesäljare inom industri till Ahlsell i Stockholm

Gillar du att vara på resande fot, jobba med sälj och bygga affärsmässiga relationer? Ahlsell söker nu en utesäljare i Stockholm

Uppdragsgivare Ahlsell
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-06-15
6 v semester 6 v semester
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Mobil Mobil
Friskvård Friskvård
Therese Goldring
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Gillar du att vara på resande fot, jobba med sälj och bygga affärsmässiga relationer? Ahlsell söker nu en utesäljare i Stockholm

Som utesäljare hos Ahlsell kommer du att vara ute hos kunderna för att driva försäljning och bygga relationer. Du arbetar inom hela industrisegmentet med El, VVS, Verktyg och maskiner och PSU. Du kommer att ha kunder inom hela Stockholm och förväntas vara mycket ute på fält.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Ahlsell blir du en del av ett sammansvetsat team inom försäljning som tillsammans bearbetar marknaden i Stockholm. Du kommer att jobba med ett starkt varumärke som är helhetsleverantör och får möjlighet att bearbeta kunder av olika storlek och omsättning. 

Ahlsell erbjuder dig en utvecklande roll med mycket variation och eget ansvar. Du kommer in i en stor organisation med ett öppet och hjälpsamt klimat och får vara med på en pågående utvecklingsresa i både företag och bransch. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som utesäljare hos Ahlsell förväntas du spendera merparten av din arbetstid ute på fält hos dina kunder, där du självständig planerar dina dagar. Arbetsuppgifter innebär bland annat:

  • Affärsansvar för ca 200 av Ahlsells kunder inom hela Industrisegmentet; El, VVS, V&M och PSU
  • Självständigt boka in och genomföra kundmöten med dina kontaktpersoner 
  • Utveckla Ahlsells tjänsteutbud, ex gällande påfyllning av verktyg hos efterfrågande kunder 
  • Ha ett nära samarbete med Innesälj och KAM med fokus på bra kommunikation 
  • Ansvar för två butiker och industrisegmentets innehåll, potenial och exponering hos dessa
  • Sköta löpande administration i affärssystem och CRM-system
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som utesäljare kommer du att ha kunder i hela Stockholm och tillhör ett team på 4 säljare som rapporterar till Säljledare. Du förväntas genomföra cirka 12-15 kundbesök i veckan och Ahlsell har flexkontor, vilket innebär att du kan utgå från det kontor som är närmast dig. 

Den här tjänsten är på heltid med start så snart vi hittat rätt person. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För rollen som utesäljare hos Ahlsell ser vi att du har tidigare erfarenhet av försäljning mot företag och är van att vara ute på fältet. Har du utbildning inom försäljning eller tidigare erfarenhet inom industrisegmentet och/eller verktyg och förnödenheter eller PSU är det meriterande. Då du arbetar självständigt är det viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och kan driva försäljning på ett professionellt sätt. Du bör även ha generella IT-kunskaper och vana av att arbeta i CRM-system. 

Som person ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du bör motiveras av att skapa goda resultat och affärsrelationer. Vi ser också att du är strukturerad och kan ta ansvar för din planering och prioritering självständigt, då du ges mycket ansvar i rollen. Din vardag kommer att vara varierande och det är viktigt att du kan se förändring som något utvecklande och är orädd för att testa nya tillvägagångssätt. 

Låter det här som nästa steg i din karriär? Skicka in din ansökan nu!

Ahlsell

Ahlsell

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, verktyg samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning.

Vi omsätter drygt 24 miljarder SEK och finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Polen och Ryssland. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Med drygt 5000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Uppdragsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-15
Therese Goldring
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Rosterigränd 12, Stockholm