TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utesäljare inom industri till Ahlsell i Stockholm

Gillar du att vara på resande fot, jobba med sälj och bygga affärsmässiga relationer? Ahlsell söker nu en utesäljare i Stockholm

Som utesäljare hos Ahlsell kommer du att vara ute hos kunderna för att driva försäljning och bygga relationer. Du arbetar inom hela industrisegmentet med El, VVS, Verktyg och maskiner och PSU. Du kommer att ha kunder inom hela Stockholm och förväntas vara mycket ute på fält.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Ahlsell blir du en del av ett sammansvetsat team inom försäljning som tillsammans bearbetar marknaden i Stockholm. Du kommer att jobba med ett starkt varumärke som är helhetsleverantör och får möjlighet att bearbeta kunder av olika storlek och omsättning. 

Ahlsell erbjuder dig en utvecklande roll med mycket variation och eget ansvar. Du kommer in i en stor organisation med ett öppet och hjälpsamt klimat och får vara med på en pågående utvecklingsresa i både företag och bransch. 

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Betald mobil
Betald mobil
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som utesäljare hos Ahlsell förväntas du spendera merparten av din arbetstid ute på fält hos dina kunder, där du självständig planerar dina dagar. Arbetsuppgifter innebär bland annat:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som utesäljare kommer du att ha kunder i hela Stockholm och tillhör ett team på 4 säljare som rapporterar till Säljledare. Du förväntas genomföra cirka 12-15 kundbesök i veckan och Ahlsell har flexkontor, vilket innebär att du kan utgå från det kontor som är närmast dig. 

Den här tjänsten är på heltid med start så snart vi hittat rätt person. 

VEM ÄR DU?

För rollen som utesäljare hos Ahlsell ser vi att du har tidigare erfarenhet av försäljning mot företag och är van att vara ute på fältet. Har du utbildning inom försäljning eller tidigare erfarenhet inom industrisegmentet och/eller verktyg och förnödenheter eller PSU är det meriterande. Då du arbetar självständigt är det viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och kan driva försäljning på ett professionellt sätt. Du bör även ha generella IT-kunskaper och vana av att arbeta i CRM-system. 

Som person ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du bör motiveras av att skapa goda resultat och affärsrelationer. Vi ser också att du är strukturerad och kan ta ansvar för din planering och prioritering självständigt, då du ges mycket ansvar i rollen. Din vardag kommer att vara varierande och det är viktigt att du kan se förändring som något utvecklande och är orädd för att testa nya tillvägagångssätt. 

Låter det här som nästa steg i din karriär? Skicka in din ansökan nu!

Alla lediga jobb