TNG
Utesäljare inom VA & Mark till Ahlsell i Stockholm

Utesäljare inom VA & Mark till Ahlsell i Stockholm

Vill du göra skillnad? Vill du jobba med sälj och bygga affärsmässiga relationer? Sök rollen som utesäljare för VA & Mark idag!

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-09-03
6 v semester 6 v semester
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Mobil Mobil
Tjänstebil Tjänstebil
Cilla Lennér
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Vill du göra skillnad? Vill du jobba med sälj och bygga affärsmässiga relationer? Sök rollen som utesäljare för VA & Mark idag!

Som utesäljare för VA & Mark hos Ahlsell i Stockholm, kommer du att ha hög aktivitet ute hos dina kunder där du både bygger relationer och driver försäljning. Du arbetar inom segmentet VA & Mark och dina kunder finns i Stockholmsområdet med omnejd. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Ahlsell blir du en del av ett sammansvetsat försäljningsteam. I Stockholm jobbar du tillsammans i ett team om 8 personer och rapporterar till Försäljningschefen för VA & Mark. Teamet jobbar även tätt tillsammans med innesäljarna för att tillsammans bygga bra resultat och ta marknadsandelar. Ahlsell är marknadsledande och ett av de starkaste varumärkena i branschen vilket ger dig ett försprång där din förmåga att förstå kunden och pitcha rätt lösning kommer att bli avgörande för din framgång.

Ahlsell erbjuder dig en utvecklande roll med stor variation och eget ansvar. Ahlsell är en organisation med stort hjärta och med ett öppet och hjälpsamt arbetsklimat där du som utesäljare har en "nyckelroll" i teamet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som utesäljare hos Ahlsell förväntas du spendera merparten av din arbetstid ute på fält hos dina kunder, där du självständig planerar dina dagar. Arbetsuppgifter innebär bland annat:

  • Affärsansvar för Ahlsells kunder inom segmentet VA & Mark
  • Göra affärer med helhetslösning och kundnytta i fokus
  • Strukturera och prioritera din kundportfölj utifrån potential
  • Bygga ett nära samarbete med kollegor, innesälj och regionala/nationella KAM:ar 
  • Utifrån kundbehov utveckla Ahlsells tjänsteutbud inom ditt ansvarsområde
  • Agera lösnings- och utvecklingsorienterat i samarbete mellan VA & Mark och andra affärssegement inom Ahlsell
  • Arbeta i affärssystem och CRM-system för att bygga kunskap
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som utesäljare förväntas att du vara ute på fältet där dina kontaktytor är personer i beslutsfattande ställning,VD, Inköp, Projekt-, Arbetsledare mfl. Rollen innebär att du kommer att arbeta resultatorienterat och strukturerat samt sätter mål och planerar dina aktiviteter för att nå dina besöksmål om cirka 10-15 kundbesök i veckan. Du utgår från ett av Ahlsells kontor i Norra eller Södra Stockholm.

Den här tjänsten är på heltid med start så snart vi hittat rätt person. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För rollen som utesäljare hos Ahlsell ser vi att du har tidigare erfarenhet av B2B försäljning och brinner för mötet med kund. Du gillar helt enkelt att göra affärer. Har du utbildning inom försäljning eller tidigare erfarenhet inom bygg & anläggning, är det meriterande. Då du arbetar självständigt med ansvar för ditt resultat är det viktigt att du har ett strukturerat, planerande och proaktivt tänk där du driver försäljning utifrån ett lösningsorienterat perspektiv med kvalitet i fokus. Du bör även ha god datorvana och kunna hantera Officeprogram samt vana av att arbeta i CRM-system.

Som person ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du känner dig bekväm i mötet med människor på alla olika nivåer inom en organisation, både internt och externt. Du bör motiveras av att skapa goda resultat och affärsrelationer men framförallt är det ditt inre driv, att "vilja göra skillnad" som driver dig framåt. Din vardag kommer att vara varierande och det är viktigt att du kan se förändring som något utvecklande och är orädd för att testa nya tillvägagångssätt.

Ahlsell

Ahlsell

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, verktyg samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning.

Vi omsätter drygt 24 miljarder SEK och finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Polen och Ryssland. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Med drygt 5000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-09-03
Cilla Lennér
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet

Hammarbacken 6B, Sollentuna