TNG
Utesäljare till Folkfilter

Utesäljare till Folkfilter

Utesäljare till Folkfilter i Stockholm. Vi söker dig som brinner för relationsskapande affärer.

Uppdragsgivare Folkfilter
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-02-20
6 v semester 6 v semester
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Bonus Bonus
Flextid Flextid
Catarina Lennartsson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Catarina Lennartsson

076-869 64 85

Utesäljare till Folkfilter i Stockholm. Vi söker dig som brinner för relationsskapande affärer.

Trivs du i en relationsbyggande roll i ett växande företag med inriktning på att förbättra människors inomhusmiljö? Drivs du av att arbeta självständigt och nätverka mot privatpersoner och bostadsrättsföreningar? Här kommer du till en öppen och flexibel arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas. Är det dig vi söker, skicka in din ansökan till oss!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer till en arbetsplats där cheferna är måna om sina anställda och visar stort engagemang. Här får du möjlighet till personliga utveckling och vara med och påverka arbetsplatsen, affärsutvecklingen och interna rutiner. På Folkfilter ges du möjligheten till att styra din arbetstid och påverka din slutlön.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Bygga relationer och affärer via telefon och fysiska möten.
  • Skapa nya och upprätthålla långsiktiga kundrelationer.
  • Sälja in företagets moderna och miljöanpassade luftfilter till bostadsrättsföreningar i Sverige.
  • Vara delaktig i hela processen från ett första samtal till slutinstallationen hos kund.
  • Som Account Manager rapporterar du till företagets VD.

Sammanfattningsvis kommer du i din roll ansvara och bibehålla kontakten med dina kunder och leverera ett värde som positivt påverkar människors hälsa och inomhusklimat.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en heltidstjänst där arbetsplatsen är placerad i Norsborg. Arbetet innebär i viss mån kundmöten på kvällar och helger, vilket medför flexibla arbetstider.

Rollen innefattar en grundlön med en provision utan tak, detta innebär stor möjlighet till att kunna påverka sin slutlön.

Folkfilter har ett gediget introduktionsutbildning där du som anställd får all information och verktyg för att på bästa sätt ha möjlighet att lyckas och komma in i din nya roll. På kontoret arbetar även en till säljare som du kommer att arbeta nära med och som kommer att finnas som stöd.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare telefonvana och brinner för mötet med människor. Du är resultatinriktad, trivs att arbeta självständig och motiveras av att skapa affärer och samarbeten.

• Som Account Manager ligger fokus på att du är energisk, serviceinriktad och vill leverera ett värde för människor. I detta fall frisk luft i inomhusklimatet. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning, men inget krav.

• För den här rollen är det ett krav att du talar och skriver på svenska och har B-körkort. Du bör även ha datorvana då du kommer att arbeta i ett CRM system, Word och Excel

Folkfilter

Folkfilter

Folkfilter har över 25 års erfarenhet av att hjälpa fastighetsägare av olika slag, dock mest bostadsrättsföreningar med att byta filter i sina fastigheter och öka prestandan i inomhusklimatet. Folkfilter tillverkar, säljer och installerar marknadens bästa filter till bostäder. Deras filter kallas för progressiva pollen och partikelfilter som tillverkas av media som rekommenderas av Astma och Allergiförbundet.
Folkfilters engagemang ligger inte bara på inomhusmiljön utan de vill ta ett större ansvar inom de stor miljöfrågorna. Därför har de valt att tillverka deras filter av samma material som PET-flaskor och de lägger ner stor möda på att bygga filter med bästa prestanda som genererar minsta möjliga miljöpåverkan.

Uppdragsgivare Folkfilter
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-20
Catarina Lennartsson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Catarina Lennartsson

076-869 64 85

Räkna ut avståndet till jobbet

Fågelviksvägen 21 Stockholm