TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utesäljare till TECE Sverige AB i Malmö

TECE söker nu en utesäljare för södra Sverige till Malmökontoret

Har du ett tekniskt intresse, tidigare erfarenhet som montör / installatör och/eller arbetat som säljare inom VVS? Då är detta tjänsten för dig. TECE är nu i en expansiv fas och söker en säljare som ska ansvara för kundbearbetningen i södra Sverige och utgå ifrån Malmö. Låter detta som en intressant tjänst för dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en värdefull kollega i företaget som har ett starkt varumärke och är känt för sina kvalitativa produkter. Företaget är trivsamt, kollegialt och du kommer att tillhöra ett team med 5 kompetenta kollegor. 

Du kommer att få utbildning och en tydlig introduktion. En del av utbildningen kommer att ske i Tyskland. Bolaget erbjuder grundlön med bonus, tjänstebil, tjänstepension och möjlighet till ett utvecklande och självständigt säljjobb. Tjänsteresor utomlands kommer att förekomma.

Du arbetar med produkter och system inom sanitet, tappvatten, golvvärme och avlopp. Dina kunder kommer främst att finnas bland VS-installatörer och VVS-konsulter. Du underhåller befintliga kunder och bearbetar nya.

Bonus
Bonus
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Tjänstebil
Tjänstebil
6 v semester
6 v semester

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till Distriktschefen för södra Sverige.

Du utgår från din bostad, alternativt från kontoret i Malmö. Du kommer att täcka södra Sverige upp till Varberg/Kungsbacka/Jönköping.
Kundbesöken hålls både på kontoret och ute hos kund. Du håller också i utbildningar/aktiviteter för kunder.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har:


Du är en affärsdriven och kommunikativ person som har lätt att knyta och underhålla kontakter och relationer. Du trivs med att driva ditt egna arbete framåt och tycker det är en positiv utmaning att hitta lösningar för dina kunder så att de blir nöjda.

Vi ser gärna att du kommer från VVS-branschen, du bör kunna tala fackspråk och förstå dina kunders behov och utmaningar. Att du har B-körkort är ett krav, liksom att du talar och skriver svenska obehindrat. Då och då förekommer engelska. För dig som gillar att jobba självständigt med kvalitet, både i produkter och arbetssätt, är detta ett fantastiskt tillfälle.

Alla lediga jobb