TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utvecklare, DevOps enabler till SVT i Stockholm

Är du vår nästa teammedlem som vill skapa arbetsglädje tillsammans med utvecklarna? På SVT i Stockholm lovas du en varierad vardag

Vill du bli den mest uppskattade medarbetaren på SVT?

Här kommer du att vara det självklara bollplanket för att tillsammans med produktteamen hitta bra lösningar kring tekniska utmaningar, tipsa om hur andra gjort eller vilka möjligheter som finns med olika verktyg.
Utveckling på SVT genomsyras av en DevOps och samarbetskultur där du som medlem i vårt team kommer vara en av grundpelarna för att sprida detta vidare.

Här får du en bred roll men med kärnan i utveckling!

VI ERBJUDER DIG

Här kommer du in i en snäll organisation med tydliga mål där vi delar med oss av framgångar och motgångar, där lärandet ses som en viktig del av att lyckas. Här kommer du också kunna påverka och utveckla din roll. Du blir en viktig del i en agil organisation där vi har en stark tro på att den bästa lösningen är ett resultat av samarbete och öppenhet för nya idéer. Om du också trivs att jobba i tvärfunktionella team kommer du trivas på SVT.

Förutom det dagliga arbetet får du också tid för din egen utveckling till exempel genom våra gemensamma hackdagar.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Ny Teknik
Ny Teknik
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Livspussel
Livspussel

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Här lovas du en varierad vardag med fokus att stötta och guida alla produktteam. Du kommer att jobba brett med allt från utveckling till infrastruktur.

Ditt fokus kommer att vara att möjliggöra att utvecklarna kan arbeta friktionsfritt och även medverka till att utvecklare på SVT kan jobba utifrån gemensamma metoder. Du kommer vara med att utveckla "best practices" när det gäller gemensamma problem och jobba med att förbättra och effektivisera interna verktyg. Det är teamets uppgift att se till att SVT har en lättanvänd och modern basplatta. Du kommer också vara den som initierar större förändringar för att skapa effekt på ett övergripande plan.

Vi använder tekniker som Git/Gitlab för versionshantering och kod hosting, Docker för både paketering/drift och byggen av applikationer i gitlab samt AWS, Heroku och Google Cloud. Vi jobbar tex i Python, javascript, Java, Golang och Bash.

Du behöver inte kunna allt det här! Vi ser gärna att du kompletterar oss kompetensmässigt.

På SVT förekommer också många andra språk och tekniker som tex Kotlin, Swift/Objective-C, Virtualisering i olika former, LXC/LXD med mera.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Här blir du en del av ett välkomnande team med fokus på gemensamma mål där ni tillsammans sätter prioriteringar för att uppnå dessa.

Du kommer att ingå i teamet Developer Experience (DX) som idag är tre utvecklare med breda tekniska kunskaper. Gemensamt för teamet är nyfikenheten att testa nytt samt viljan att dela med sig av kunskap både inom teamet samt på SVT i stort.

Du kommer att jobba mot drygt 20 olika utvecklingsteam och sitta i SVT-huset som ligger på Gärdet i Stockholm.

MER OM DIG

Är du en nyfiken och öppen person så tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Vi tror att du har en bra grund inom programmering och tycker att det är kul men har landat i att du gärna vill ha en bredare roll. Du har ett brett tekniskt intresse och tycker att olika delar från programmering till infrastruktur och DevOps är spännande. Det som driver dig är just din nyfikenhet och orädda inställning till nya tekniker. Har du även en kommunikativ och pedagogisk ådra där du kan få svåra problem att verka lätta tror vi att du är perfekt för oss!

Vi tror på mångfald och hos oss är olikheter utifrån kultur och personlighet viktigt för att kunna utveckla organisationen och produkterna varför vi gärna ser en person som kompletterar oss som team.

Alla lediga jobb