TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utvecklingschef med produktansvar till ToFindOut

Vill du jobba både nära produkt och team samt strategiskt med produktutveckling? Sök jobbet som utvecklingschef på ToFindOut!

Vi bygger för framtiden och vill ta tillvara på alla digitala möjligheter! Här får du en avgörande roll med produktansvar och stor frihet att driva affären framåt!

VI ERBJUDER DIG

Vill du vara med på en intressant resa på ett entreprenöriellt bolag i tillväxtfas?

Som utvecklingschef hos oss kommer du till en början att jobba operativt nära produkten och teamet för att sedan succesivt ta ett större grepp för att kunna driva förändring framåt. Vi har just gått över till en ny modern plattform där alla möjligheter finns att bygga innovativa lösningar.

Här får du en bred roll som spänner över både operativt och strategiskt arbete med att vidareutveckla kärnan i vår affär.

Centralt kontor
Centralt kontor
Jobba hemma
Jobba hemma
Flextid
Flextid
Livspussel
Livspussel

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Här blir du en av nyckelpersonerna för vår resa framåt! Här kommer du bland annat att få:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Här jobbar vi agilt i tvärfunktionella team. Du kommer att ansvara för ett team om 5 utvecklare med olika inriktningar och sitta i navet mellan sälj och leverans. Du kommer även ha en nära dialog med både ledning och VD. Vi sitter centrala Stockholm (Barnhusgatan) i mysiga lokaler.

MER OM DIG

Här kommer ditt jobb synas och ge effekt varför vi tror att du gillar att ta ansvar och vågar fatta beslut. Detta är en kommunikativ roll med många kontaktytor så vi ser också framför oss en person som uppskattar dialogen. Du kan också med lätthet föra dialoger på olika nivåer och agera tolk mellan verksamhet och IT. Vi tror även att du har erfarenhet av att leda och inspirera både team och företag, gärna i förändring. Du har en bra grund inom IT, gärna med erfarenhet av e-commerce och agila utvecklingsmetodiker. Vidare tror vi att du har en bakgrund som produktägare eller liknande. Det en stor fördel med kunskaper inom .NET Core, API:er, JavaScript, React, SQL, Microservices och skalbara system.

Alla lediga jobb