TNG
Utvecklingsingenjör till fordonsföretag i Göteborg

Utvecklingsingenjör till fordonsföretag i Göteborg

Vill du jobba med fordonsteknik i framkant? Som utvecklingsingenjör hos vår kund i Göteborg får du utveckla framtidens motorer.

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-12
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Joacim Karlsson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

031-761 22 29

Vill du jobba med fordonsteknik i framkant? Som utvecklingsingenjör hos vår kund i Göteborg får du utveckla framtidens motorer.

Vill du jobba i ett expansivt och världsledande bolag inom fordonsteknik? Till vår kund i Göteborg söker vi nu dig som vill vara och konstruera framtidens motorer. Som utvecklingsingenjör inom motorstyrsystem får du en viktigt roll och möjlighet att vara med och skapa den senaste fordonstekniken. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag i ett drivet och engagerat team på ett företag med internationella utmaningar och många aktiviteter. Din uppgift blir att tillsammans med kund, egna teamet, systerkontoren samt det internationella huvudkontoret, koordinera, planera och genomföra projekt. Vidare får du i tjänsten:

  • Verka i en internationell miljö och i ett expansivt företag.
  • Ett jobb med många kontaktytor, interna och externa.
  • Utveckla världsledande och framtidens motorer.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer arbeta projektbaserat med fokus på motorutveckling och styrsystem och du kommer jobba i hela produktutvecklingsprocessen:

  • Ta kravanalys emot kund
  • Design och konstruktion
  • Simulering och testning
  • Kalibrera och validera funktionalitet
  • Produktifiera och presentera till kund

I rollen kommer du även att rapportera resultat, både internt och externt, under projektets alla faser.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta på ett centralt kontor i Göteborg nära vattnet med goda anknytningar till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns goda parkeringsmöjligheter. Tjänsten är initialt ett bemanningsuppdrag på ett år och vi är intresserade av dig som vill jobba som konsult hos oss och även dig som jobbar som underkonsult.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör inom maskin, elektroteknik, teknisk fysik eller liknande område, samt har erfarenhet från Matlab och Simulink. Vi tror också att du har ett genuint intresse eller erfarenhet för förbränningsmotorer och motorstyrsystem, gärna både praktisk och teoretisk motorerfarenhet. Kanske har du arbetat med modellering, simulering eller mjukvaruutveckling?  

Vi tror att du som söker är driven och strukturerad med en god koordineringsförmåga som är trygg i att leda och arbeta projektbaserat. Vidare har du en god samarbetsförmåga och har lätt att knyta dig an till nya kontakter då kommer arbeta tillsammans med projektdeltagare i Sverige och i olika länder. Du trivs med att ta ansvar för att genomföra just din del av olika projekt, både egna och när du deltar i andras. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-12
Joacim Karlsson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

031-761 22 29

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16, Göteborg