TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utvecklingsingenjör till Veolia Water Technologies

Vill du arbeta som utvecklings- och beräkningsingenjör på ett tillverkande och internationellt bolag inom vattenrening?

Som utvecklings- och beräkningsingenjör på Hydrotech i Vellinge, del av Veolia Water Technologies, har du en central funktion i vår verksamhet. Hydrotech utvecklar och producerar filter för vattenrening inom industri – och kommunal sektor. Du stöttar organisation med hållfasthetsberäkningar och arbetar som utvecklingsingenjör i spännande utvecklings- och förbättringsprojekt. Då vi har produktionen vägg i vägg blir dina idéer snabbt till verkliga lösningar i vår produktion. Drivs du av teknik och lösningar? Lockas du av en internationell miljö och vill bli del av ett bolag som bidrar till en hållbar värld? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På Hydrotech får du chans att bli del av ett kompetent team som alla drivs av samma mål. Att leverera filter för vattenrening i världsklass. Utmaningar tar vi tag i tillsammans och med gemensam kraft för att leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Vi erbjuder dig att bli del av ett innovativt och tekniskt bolag med trivsam företagskultur. Som del av Veoliakoncernen finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Därtill erbjuder vi bland annat hemarbete, arbetstidsförkortning och gratis parkering.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Ny teknik
Ny teknik
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du blir del av vårt R&D team bestående av 6 personer (processingenjörer, konstruktörer och tekniker). Din närmaste chef är Process and R&D Manager. Internationella resor förekommer i tjänsten och antalet resdagar uppskattas till max 30 st per år.

Våra förväntningar

Vi söker dig med en högskoleingenjörsutbildning eller högre inom maskinteknik eller jämförbar inriktning. Du har erfarenhet som mekanikkonstruktör och van att arbeta med hållfasthetsberäkningar för stålkonstruktioner. Det är en fördel om du har erfarenhet från ett tillverkande bolag. I rollen kommer du ha flera kontaktytor, både nationella och internationella, varför kunskaper i kunskaper i svenska/norska eller danska och engelska är krav för tjänsten. 

Du är bra på att lösa tekniska problem, har ett genuint teknikintresse och är praktiskt lagd då du gärna vill förstå hur saker fungerar. Ditt arbetssätt är strukturerat och du strävar efter att leverera kvalitet i det du genomför. Att ansvara för att nå uppsatta mål är också något som du är bra på. Då rollen innefattar samarbete med andra söker vi dig med en god kommunikationsförmåga och som kan verbalisera dina idéer.

Alla lediga jobb