TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utvecklingsorienterad Teknisk chef / Gruppchef

En spännande roll för dig som är tekniskt intresserad och brinner för att utveckla dina medarbetare och verksamheten.

Vill du vara med att driva tekniska frågor på ett högteknologiskt företag? Vi söker nu en gruppchef för rekrytering till vår kund. Vi söker dig som trivs med varierande arbetsuppgifter och drivs av att leda och att utveckla dina medarbetare. Låter det intressant? Bra. Då kan detta vara rollen för dig!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du arbeta i ett företag med starkt fokus på innovation och utveckling och tillhör en utvecklingsavdelning med  engagerade och kompetenta medarbetare. 

Du verkar i en miljö med korta beslutsvägar, i en platt organisation samt i ett nära samarbete med andra kollegor på utvecklingsavdelningen, kunder och leverantörer. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll som chef för gruppen är du en viktig kugge i att driva verksamheten framåt samt stödja produktutvecklingen. Din grupp består av ca 15 medarbetare med kompetens inom flera tekniska specialistområden. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som ledare och med ett intresse för att vidareutveckla specialister. Du har sannolikt en relevant högskole- eller civilingenjörsexamen eller flera års relevant arbetslivserfarenhet. Vidare har du ett stort tekniskt intresse och goda kunskaper inom mekanik.

Som person är du kommunikativ och duktig på att motivera andra. Du samarbetar effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper och tidigare erfarenheter. Du utvecklar andra genom delegering och främjar medarbetarnas yrkesmässiga och personliga utveckling. Vidare främjar du en stabil atmosfär och uppmuntrar andra när det uppstår problem. Du fokuserar på resultatet och ser potentiella risker.  

Alla lediga jobb