TNG
Vaktmästare sökes till företag i Stockholm

Vaktmästare sökes till företag i Stockholm

Nu söker vi omgående en vaktmästare / fastighetsskötare till internationellt företag i Kista i norra Stockholm. Sök redan idag!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-07-25
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pernilla Ek
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Nu söker vi omgående en vaktmästare / fastighetsskötare till internationellt företag i Kista i norra Stockholm. Sök redan idag!

Trivs du med ett praktiskt arbete i en tjänst där ingen dag är den andra lik? Är du händig och praktiskt lagd samt har ett härligt driv och tycker om att få saker gjorda? Vi söker en positiv och servicefokuserad vaktmästare eller handyman för ett kortare uppdrag med omgående start hos vår kund i Kista i norra Stockholm. Här erbjuder vi dig ett uppdrag i ett världsledande företag inom information och kommunikation. Är du ledig omgående och redo att hugga tag i dessa arbetsuppgifter, då är det dig vi söker. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som vaktmästare, handyman eller allt-i-allo erbjuds du en omväxlande roll i ett dynamiskt och världsledande  företag  inom information och kommunikation. Här kommer du arbeta i en central roll och omväxlande roll som innebär många kontaktytor, både internt och externt. Du blir en del av ett spännande och innovativt företag där du kommer få ett stort förtroende i att arbeta självständigt, ta eget ansvar och planera ditt dagliga arbete.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din tjänst som vaktmästare fokuserar du främst på nedan arbetsuppgifter:

  • Kontakt med hantverkare och övriga personer som behöver tillgång till lokalerna
  • Flytta och montera upp möbler inom lokalerna, sätta upp tavlor eller dylikt
  • Utföra lättare service på teknisk utrustning som t ex skrivare och projektorer, samt fylla på förbrukningsmaterial
  • Stötta personalen i receptionen med assistans när det behövs
  • Vara behjälplig för medarbetarna på kontoret med tekniska och praktiska frågor
  • Utföra enklare reparationer 
  • Ta emot gods samt paketera och skicka gods
  • Skapa inpasseringskort i CardPro Enterprise och hantera inpasseringssystemet i R-CARD M5.

Utöver ovan arbetsuppgifter innebär tjänsten också att hjälpa till med hantering av bilar i transfer. Vilket innebär att t ex lämna in bilarna för värdering, reparationer och rekond samt att sköta hanteringen av P-tillstånd, dosor och el-körjournals puckar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett uppdrag på heltid med start omgående som är tänkt att löpa perioden 6 juli t o m 18 augusti med viss möjlighet till förlängning. Du arbetar heltid under kontorstider kl. 8.00-17.00. Företaget sitter i trevliga och ljusa lokaler i Kista med närhet till service och goda kommunikationer.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning inom något område, men det viktigaste är att du har någon tidigare erfarenhet av en liknande roll samt har ett starkt servicefokus. För att lyckas i rollen är du en "doer" och duktig på att planera ditt arbete, men även snabb på att lösa saker Ad hoc. Vidare tror vi att du är ansvarstagande och samarbetsvillig och gärna ser till att få saker gjorda. Som person ser vi gärna att du är prestigelös och flexibel och trivs med att samarbeta med andra. I denna tjänst lägger vi därför stor vikt vid dina personliga kompetenser.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-07-25
Pernilla Ek
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet

Kista, Stockholm