TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Vass Affärsutvecklare, HSB norra Stor-Stockholm

Vill du vara med på HSB:s spännande resa att utveckla sitt erbjudande och försäljningsarbete till bostadsrättsföreningar?

Är du duktig på att bygga goda relationer och skapa långsiktiga affärer? Vill du arbeta som Affärsutvecklare på HSB, ett ledande förvaltningsbolag med ett av Sveriges starkaste varumärken? Då är det dig vi söker för rollen som Affärsutvecklare till HSB Norra Stor-Stockholm! Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

HSB är en affärsmässigt driven organisation med ambitionen att påverka hela samhället i en positiv riktning genom att bidra till bättre förutsättningar och villkor för boendet och de boende. Här kommer du få möjlighet att utvecklas både som medarbetare och person i vårt öppna och trivsamma arbetsklimat - här står service och kundnöjdhet högt på agendan! På HSB är beslutsvägarna korta och det finns stora möjligheter att påverka och göra skillnad på både lång och kort sikt. HSB arbetar värderingsbaserat efter ETHOS som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
6 v semester
6 v semester
Betald parkering
Betald parkering

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som affärsutvecklare är du ansvarig för att stärka HSB:s position på marknaden när det gäller attraktiva erbjudanden till våra kunder - bostadsrättsföreningar. Detta kräver en långsiktighet i din planering och förmågan att arbeta strategiskt med väl genomtänkta beslut i ditt dagliga arbete. Du kommer att;

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen förväntas du skapa ett gott samarbete och god samverkan inom hela organisationen. Genom att vara närvarande och lyhörd skapar du förtroende och kan på så vis driva frågorna både inom organisationen och mot leverantörer och kunder. Du kommer att rapportera till chefen för Affärsutveckling.Tjänsten är placerad i fräscha lokaler på HSB:s kontor i Järfälla. En förutsättning för tjänsten är att du har körkort och tillgång till egen bil.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av affärsutveckling och försäljning B2B där du jobbat med förhandling och avtalsskrivning. Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av arbete med bostadsrättsföreningar samt kunskap om AFF - Avtal för Fastighetsförvaltning. 

Som person söker vi dig som är affärsmässig och professionell samt har en mycket god förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Vi ser också att det är viktigt att du är innovativ, självgående och att du trivs i en organisation med hög förändringstakt då du kommer jobba självständigt med kund- och utvecklingsarbete. Utöver detta ser vi gärna att du är lyhörd, kommunikativ och lösningsorienterad för att du ska lyckas i försäljningsarbetet.

Alla lediga jobb