TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

VD-assistent till GS1 i centrala Stockholm

Vill du ha en omväxlande och stöttande roll som VD-assistent på ett globalt företag i Stockholm City? Sök till GS1 Sweden nu!

Gillar du att arbeta i en assisterande roll i en internationell miljö och har ett proaktivt tänk? Inspireras du av tanken att din roll kommer göra skillnad, i så väl stort som smått? Då är det här uppdraget för dig!
GS1 Sweden söker en VD-assistent till sitt huvudkontor i Stockholm City. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig en spännande och varierande roll på GS1 Sweden där du arbetar tätt tillsammans med VD:n och stöttar hen i allehanda administrativa ärenden. GS1 Sweden är en världsomspännande organisation som arbetar med standardisering relaterad till distributionskedjor och du kommer få inblick i verksamheten så väl som tillfälle att bredda ditt professionella nätverk då du kommer ha många kontaktytor både internt och externt. För rätt person kan den här rollen utvecklas åt både internkommunikationshållet såväl som mot mindre projekt- eller eventplanering.

Du kommer att arbeta ute hos vår kund som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina primära arbetsuppgifter som VD-assistent kommer vara att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att vara VD:ns högra hand när det gäller att frigöra tid, planera och organisera praktiska saker så att arbetsdagarna flyter på. Mycket av arbetet sker på engelska vilket kräver att du har en akademisk nivå i både tal och skrift.  

Rollen är på heltid och förväntas pågå minst 6 månader med goda möjligheter till förlängning för rätt person. Tillträde sker så snart rätt person är på plats och intervjuer kommer ske löpande. 

VEM ÄR DU?

För den här rollen ser vi gärna att du har någon eftergymnasial utbildning och/eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Rollen kräver att du har goda kunskaper inom MS Office-paketet då detta blir ditt primära arbetsverktyg. 

Du behöver vara flytande i svenska och en del av ditt arbete kommer att ske på engelska och kräver således en akademisk nivå i både tal- och skrift. 

Som person är du serviceorienterad, stresstålig och lösningsfokuserad. Du trivs som spindeln i nätet och har lätt för att skapa en överblick, strukturera och planera. Rollen kräver också att du kan kan sätta dig in i VD-rollen och förstå vad som underlättar och hjälper hen samtidigt som du har förmågan att hela tiden tänka ett steg framåt. Du är helt enkelt en person som ser till att saker händer! 

Eftersom du har en mängd olika kontaktytor, både internt och externt ser vi att du är kommunikativ och har lätt för att prata med nyckelpersoner på alla nivåer inom företaget. En viktigt del i rollen är att du har mycket hög integritet då du kan komma att få inblick i känslig information. Som person är du trygg i dig själv och har en positiv attityd och nyfikenhet inför de utmaningar du kan ställas inför.

 

Alla lediga jobb