TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

VD-assistent till internationellt bolag i Göteborg

Är du VD-assistent och vill utvecklas? Här får du stötta VD i ett bolag som löser miljökrav inom den marina sektorn!

Vår kund söker nu en professionell VD-assistent som kan ge en hög nivå av administrativt stöd och service till deras COO. I denna roll får du möjlighet att använda dig av din entusiasm och din förmåga att kunna lösa oförutsägbara problem. Här kommer du att arbeta brett med allt från att hålla ordning och reda i kalendrar till att ge administrativ support och bidra till förbättringar. Eftersom rollen är ny på företaget har du möjlighet att sätta din prägel och implementera de administrativa rutiner som passar företaget bäst.

Tjänsten ska tillsättas omgående och är initialt ett uppdrag på 9 månader. Därefter finns goda förutsättningar till en förlängning av uppdraget för rätt person.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du chansen att jobba på ett internationellt, miljötänkande och expanderande teknikföretag inom marinbranschen. Med smarta och energieffektiva lösningar jobbar företaget mot en renare miljö där du som VD-assistent får chans att bli en del av en organisation med fokus på hållbarhet!

Som den administrativa hjälte du är, får du här möjlighet att bidra till stärkta tvärfunktionella relationer mellan företagets team och avdelningar - din roll kommer uppskattas av hela organisationen!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen kommer du framförallt att agera support till COO, men även stötta den övriga organisationen. Dina uppgifter kommer variera från dag till dag, beroende på vad COO behöver administrativ hjälp med. Framförallt kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kund har ett modernt kontor placerat på Mölndalsvägen centralt i Göteborg. Du har kollektivtrafiken precis utanför dörren och för dig som tar bilen finns goda parkeringsmöjligheter.

Detta är ett längre konsultuppdrag på minst 9 månader och därefter har du goda förutsättningar för att uppdrget förlängs eller att bli direktrekryterad till vår kund. Initialt arbetar du som konsult ute hos vår kund, anställd via oss på TNG. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och givetvis omfattas du av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Till denna roll söker vi dig som gärna tidigare har arbetat i en internationellt organisation och vet vad det innebär. Vidare ser vi att du har:

Som person är du mycket organiserad och korrekt med detaljer. Du jobbar systematisk och självständigt, tycker om att lösa problem och har ett proaktivt arbetssätt. Vidare har du alltid ett stort fokus på service, är kommunikativ och trivs i ett högt tempo. 

Alla lediga jobb